Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Asta e Steaua!”. Gheorghe Mustață a rămas fără voce după atmosfera senzațională de la FCSB – CFR Cluj 1-0: “Îi fac un cadou lui Robert Niță!”. Video exclusiv

Liderul Peluzei Nord a rămas fără voce după FCSB - CFR Cluj 1-0. Gheorghe Mustaţă i-a promis lui Robert Niţă un tricou de campion, dacă roş-albaştrii câştigă titlul.
15.05.2023 | 13:35
Asta e Steaua Gheorghe Mustata a ramas fara voce dupa atmosfera senzationala de la FCSB  CFR Cluj 10 Ii fac un cadou lui Robert Nita Video exclusiv
Asta e Steaua!. Gheorghe Mustață a rămas fără voce după atmosfera senzațională de la FCSB - CFR Cluj 1-0 Îi fac un cadou lui Robert Niță!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 meciul împotriva celor de la CFR Cluj, într-o atmosferă extraordinară pe Arena Naţională. Roş-albaştrii se apropie la un punct de Farul Constanţa, înaintea meciului direct de la Ovidiu.

Gheorghe Mustață a rămas fără voce după atmosfera senzațională de la FCSB – CFR Cluj 1-0: “Asta e Steaua”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a rămas fără voce după confruntarea de duminică şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că şansele FCSB-ului la titlu sunt foarte mari în acest moment:

ADVERTISEMENT

“Asta e Steaua! Sunt răguşit rău, îmi cer scuze. La 43.000 de oameni, fără invitaţiile date de club, a fost cea mai frumoasă atmosferă. Stadion plin, asta face Steaua. Şi acasă şi în deplasare, umple stadionul. 

Suporterii care au fost la tribuna 1, la tribuna a II-a, chiar şi la peluza cealaltă, tot stadionul a cântat ce cânta Peluza Nord. Nu ştiu dacă are cineva 50.000 de oameni la meci pentru a încuraja echipa.

ADVERTISEMENT

“Să îi fac un cadou lui Robert Niţă. Un tricou de campion cu Steaua”

Le mulţumesc tuturor fanilor pentru că susţin echipa. O să mergem la Farul să încurajăm echipa. Nu ştiu câţi vom fi, dar stăm şi afară dacă este nevoie. Şansele sunt foarte mari la campionat, să joci cu titlul pe masă.

Să îi fac cadou lui Robert Niţă, dacă este acolo. Un tricou de campion cu Steaua. Arena Naţională are 50.000 de locuri. Orice echipă intră aici, nu ştiu dacă face faţă presiunii celor 50.000 de oameni.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a început tot stadionul să cânte, când a dat Florinel Coman gol, întrebaţi pe oricine a fost la meci dacă ştia ce se întâmplă. De asta vă spun că este greu să câştigi la noi acasă.

“Mă gândeam la domnul Florin Talpan şi mă întrebam. Aici joacă Steaua sau CSA?”

S-a dat golul exact la poarta la care e Peluza Nord. Eu vedeam stând sus, pe schelă. Vedeam faza că vine spre mine şi îmi spuneam: «Mamă, să o dea acuma!». Şi a dat-o. Când am văzut cum a explodat stadionul, vedeam atâta bucurie în oamenii ăştia.

ADVERTISEMENT

Mă gândeam la domnul Florin Talpan şi mă întrebam. Aici joacă Steaua sau CSA?”, a spus Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT