Sport

Atac cu talpa la Simona Halep înainte de Miami Open: „Trișorii scapă mereu”

Simona Halep a fost atacată brutal înainte de Miami Open. Fiul unei legende a sportului alb a numit-o trișoare pe sportiva noastră.
13.03.2024 | 14:25
Atac cu talpa la Simona Halep inainte de Miami Open Trisorii scapa mereu
Atac cu talpa la Simona Halep înainte de Miami Open: „Trișorii scapă mereu”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep se pregătește intens de revenirea în circuitul WTA. Deja au apărut imagini cu ea de la primul antrenament la Miami. Totuși, constănțeanca în vârstă de 32 de ani are pare și de critici.

Simona Halep, atacată brutal de fiul lui Jimmy Connors

Brett Connors, fiul legendarului Jimmy Connors, nu este de acord cu decizia TAS, care i-a redus suspendarea Simonei Halep de la patru ani la nouă luni, acolo unde toți cei cei trei arbitri au votat în unanimitate în favoarea ei.

ADVERTISEMENT

„Un vechi proverb spune că trișorii scapă mereu și sunt cu un pas înaintea celor care fac teste doping. Dacă ne uităm în istoria tenisului, sunt puțini cei care au fost prinși dopați.

Iar cei prinși nu reprezintă nume mari, cu o excepție, Sharapova, poate două, dacă o punem și pe Halep. Deci, cu toate testele care sunt în sport, vreți să îmi spuneți că doar câțiva jucători de nivel scăzut se dopează?”, a declarat Brett Connors, citat de tennisupdate.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Jimmy Connors, Bret, este producător al televiziunii americane Tennis Channel și are un podcast despre tenis. Jimmy Connors este considerat unul dintre cei mai buni jucători de tenis din istorie, cu opt titluri de Grand Slam în palmares.

Avocatul Simonei Halep, acuzații grave: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj”

La scurt timp după victoria Simonei Halep la TAS, avocatul româncei a vorbit despre caz. Howard Jacobs a rămas perplex când a auzit ce acuzații i-au fost aduse clientei lui.

ADVERTISEMENT

„Am considerat de la început că partea cu pașaportul biologic nu a fost deloc fundamentată. Nu am înțeles deloc acel caz. Apoi, cu Roxadustatul, în mod normal le dai autorităților dovezi că există contaminare și ori accepți sancțiunea, ori o contești. Dar nu poți să ajungi la un asemenea caz”.

Nu cred că am avut ceva atât de ciudat ca acesta… în care ei să se lupte până la limită și apoi să vină cu acuzația de dopaj sanguin. Cazul a devenit super, supercomplicat.

ADVERTISEMENT

Nu-mi pot imagina câți bani au cheltuit pentru a-l instrumenta. Pentru că au avut atât de mulți experți și atât de mulți avocați și totul a fost combătut. A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin, apoi pentru a crea o poveste care să aibă sens…”, au fost doar câteva dintre acuzațiile lui Howard Jacobs.

ADVERTISEMENT