Sport

Atacantul care s-ar potrivi perfect la FCSB: ”Ar fi din filmul ăsta”

Deși Andrea Compagno este un vârf cu cifre foarte bune, Basarab Panduru a găsit un alt atacant în SuperLiga care s-ar plia excelent pe jocul celor de la FCSB.
28.09.2023 | 15:40
Atacantul care sar potrivi perfect la FCSB Ar fi din filmul asta
Deși Andrea Compagno este un vârf cu cifre foarte bune, Basarab Panduru a găsit un alt atacant în SuperLiga care s-ar plia excelent pe jocul celor de la FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost în extaz după victoria obținută de ”roș-albaștri” la Oradea în Cupa României și crede că actuala echipă arată mai bine decât cele ale lui Cosmin Olăroiu și Laurențiu Reghecampf.

Basarab Panduru a găsit atacant pentru FCSB

După ce patronul FCSB a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Andrea Compagano nu face parte dintre jucătorii indispensabili, fostul internațional Basarab Panduru i-a transmis lui Gigi Becali că Albion Rrahmani de la Rapid este un atacant mai pe stilul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

”Bîrligea are de învățat. Markovic ţin la el, dar e în urmă rău. Aici ce vrei? Un număr 9 fix, care să dea pas pentru interi, jucând 4-3-3? E bun Compagno. Vrei unul mobil, care să combine? E bun Rrahmani. Depinde cum vrei să joci. Nu ştiu între Rrahmani şi Compagno. În 4-3-3, parcă mai bine intră Compagno.

Eu cred că Rrahmani ar fi din filmul ăsta la FCSB. Pac, pac, pac, un-doi-uri. După părerea mea, Rapid avea nevoie de Dugandzic să țină fundații centrali, iar Rrahamni să se învârtă pe lângă el. Cred că erau periculoși.

ADVERTISEMENT

Rrahmani e și de puțin timp, dar vine și dă câte două goluri pe meci. Parcă l-aş ţine rezervă pe Compagno şi l-aş băga prin minutul 70 să se tăvălească pe acolo”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Becali nu-l vrea pe Rrahmani la FCSB

Atacantul kosovar are parte de un sezon de vis alături de echipa lui Bergodi. Rrahmani a înscris 2 goluri în victoria Rapidului de pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj și a ajuns la a treia ”dublă” în doar patru meciuri.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAnu este impresionat de Albion Rrahmani și a precizat că acesta nu ar putea fi titular la FCSB în fața lui Andrea Compagno.

Fanii Rapidului se tem că evoluțiile bune ale lui Rrahmani ar putea să-l facă o țintă pentru cluburile cu bani, însă patronul Rapidului, Dan Șucu, a dat asigurări în exclusivitate pentru FANATIK că jucătorul nu va pleca curând.

ADVERTISEMENT

Analiștii FANATIK SUPERLIGA s-au arătat extrem de încântați de prestațiile lui Albion Rrahmani, autor a 6 goluri în 4 meciuri jucate la Rapid. Robert Niță, Bănel Nicoliță și Mihai Stoichiță au avut numai cuvinte de laudă pentru kosovar.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „rezultat prima repriză: x” la meciul FCSB – Universitatea Cluj

ADVERTISEMENT