Fotbal intern

Atacuri în valuri la adresa ”tricolorilor” după umilința cu Armenia: ”Nu mai ieşeam din casă”

01.04.2021 | 12:02
Atacuri in valuri la adresa tricolorilor dupa umilinta cu Armenia Nu mai ieseam din casa
ADVERTISEMENT

Înfrângerea umilitoare a echipei naționale a României în fața Armeniei a dus la un val de atacuri la adresa ”tricolorilor”, mai ales că nicik prestațiile din primele două meciuri ale campaniei de calificare la CM 2022 nu au fost mai bune.

”Tricolorii” au cedat cu 3-2 la Erevan după ce au condus cu 2-1 și se află după trei meciuri pe locul 4 în grupă, micșorându-și șansele de calificare la Mondialul din Qatar.

ADVERTISEMENT

Partida de la Erevan a fost urmărită de aproximativ 964.000 de telespectatori, mai puțin de jumătate față de primele două meciuri din preliminarii.

”Tricolorii”, atacați din toate părțile după eșecul cu Armenia

Ultimul pe lista celor care i-au atacat pe ”tricolori” după eșecul surprinzător din Armenia este fostul portar Eugen Nae, care a vorbit despre cum ar trebui să se simtă un fotbalist după o asemenea umilință.

ADVERTISEMENT

”Nu mai ieşeam din casă, pur şi simplu îmi era ruşine. După orice înfrângere… trebuie să simţi asta, să fii născut pentru fotbal. Trebuia să te duci la antrenament, dar te duceai cu coada între picioare, nu cu nasul pe sus. Ca fotbalist aşa ar trebui să te simţi, să îţi fie ruşine”, a declarat Nae pentru as.ro.

Fostul atacant al naționalei României, Ciprian Marica, a criticat în termeni extrem de duri prestația ”tricolorilor” în eșecul cu Armenia, dar consideră că aceștia nu și-a spus ultimul cuvânt în actuala campanie de calificare la Mondialul din Qatar.

ADVERTISEMENT

Demisia lui Rădoi este cerută de tot mai multă lume

Mirel Rădoi a ajuns la 11 meciuri pe banca echipei naţionale, cu o partidă mai puţin decât Christoph Daum, considerat cel mai slab selecţioner din istoria României. După înfrângerea cu Armenia, fostul fotbalist al FCSB poate uşor să-i ia locul neamţului în topul ruşinos al selecţionatei.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit pentru FANATIK imediat după finalul meciului de la Erevan. Naşul lui Mirel Rădoi a lăsat să se înţeleagă că finul său nu ar mai trebui să rămână pe banca naţionalei României după acest eşec.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a comentat prestația naționalei României din meciul cu Armenia, 2-3, și nu înțelege mutările pe care le-a făcut Mirel Rădoi în a doua repriză, mai ales după ce ”tricolorii” au întors scorul. ”Mister” crede că este vorba despre o lipsă de experiență din partea lui Rădoi și consideră că selecționerul trebuia să facă alte schimbări, pentru a închide jocul.

ADVERTISEMENT