Sport
notix pixel id

Atanas Trică, gol de senzație înainte de derby-ul Craiovei! Nepotul lui Ilie Balaci a înscris din lovitură liberă. Video

Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, a marcat un gol superb în Liga 3, într-un meci al echipei a doua a clubului Universitatea Craiova.
01.10.2021 | 21:36
Atanas Trică, gol de senzație înainte de derby-ul Craiovei! Nepotul lui Ilie Balaci a înscris din lovitură liberă. Video
Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, a marcat un gol superb în Liga 3, într-un meci al echipei a doua a clubului Universitatea Craiova. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Reușita fiului lui Eugen Trică și al Lorenei Balaci a venit cu două zile înaintea derby-ului Olteniei dintre FC U Craiova și Universitatea.

Spiritele sunt extrem de încinse în Bănie, mai ales că marele meci de duminică se va juca doar în prezența a puțin peste 9.000 de spectatori, adică 30% din capacitatea stadionului.

Gol de generic TV reușit de Atanas Trică

În timp ce Craiova fierbe în așteptarea marelui derby, Atanas Trică arată că este urmașul de drept al lui Ilie Balaci, înscriind un gol fantastic pentru echipa a doua a Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

În etapa a 6-a din Liga 3, oltenii au jucat în deplasare cu Vedița Colonești , iar Trică jr. a marcat superb direct din lovitură liberă de la 22 de metri.

”Nouarul” craiovenilor a trimis mingea direct în vinclu, fără nicio speranță pentru portarul gazdelor.

ADVERTISEMENT

U Craiova 2, parcurs dezastruos în Liga 3

În ciuda golul minunat reușit de Atanas Trică, Universitatea Craiova 2 a plecat învinsă de Clolonești, scor 1-2, și rămâne astfel pe ultimul loc în Seria 6 din Liga 3, cu doar trei puncte.

Satelitul formației din Liga 1 a început furibund sezonul cu un 6-0 în fața Minerului Costești, dar apoi au urmat cinci înfrângeri consecutive, toate la limită.

ADVERTISEMENT

După această victorie, Vedița Colonești a urcat pe poziția a patra în clasament, cu 9 puncte. Lider este Viitorul Dăești, cu 13 puncte și un joc mai puțin disputat.

Trică jr. nu are tratament preferențial

Atanas Trică a călcat pe urmele bunicului şi tatălui său, după ce a debutat în Liga 1 pentru U Craiova la 26 mai 2021. Atacantul de 17 ani a intrat în minutul 88 al meciului cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Atanas Trică a fost încurajat de colegii săi și de către Sorin Cârțu după debutul la Craiova, iar așteptările de la el sunt mari, toată lumea speră să îi calce pe urmele bunicului său.

Nepotul lui Ilie Balaci nu are deloc un tratament diferit față de alți juniori de la Universitatea Craiova. Tânărul fotbalist stă la Hotelul Lido, acolo unde sunt cazați și alți puști de la Știința, iar la antrenamentele care se desfășoara la baza ”Aripile” de lângă Aeroportul Internațional Craiova merge cu autobuzul sau se grupează cu alți colegi de-ai săi la un taxi.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,50 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik