Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Atârnă presiunea lui Gică Hagi pe umerii lui Ianis? „Trebuie să se desprindă de aura tatălui său! Are calităţi”

Gică Hagi i-a marcat cariera și lui Ianis, iar presiunea pe umerii jucătorului României este uriașă. Dezvăluiri din anturajul naționalei.
18.11.2023 | 09:28
Atarna presiunea lui Gica Hagi pe umerii lui Ianis Trebuie sa se desprinda de aura tatalui sau Are calitati
Ianis Hagi are 2 goluri în 27 de meciuri la naționala României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi și cariera sa incredibilă pune o presiune uriașă pe Ianis Hagi, care are un adversar în plus datorită moștenirii grele pe care o poartă. Mihai Stoichiță și Andrei Vochin îl sfătuiesc la FANATIK SUPERLIGA să se detașeze total de cariera „Regelui”.

Hagi, un nume prea greu pentru Ianis? „Trebuie să se desprindă de aura lui Gică”

Mihai Stoichiță are un mesaj special pentru Ianis înainte de duelul dintre Israel și România din Ungaria„Ianis este un jucător care are calitățile lui, cu perspectiva lui de a juca în fotbalul european și atunci trebuie să se desprindă așa de aura lui Gică și să o facă pe a lui proprie și personală zic eu. 

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici îl provoacă pe Ianis să arate de ce e în stare: „Are o nouă oportunitate mâine seară”, în timp ce Mihai Stoichiță are mare încredere: „Are posibilități și calități”. 

Andrei Vochin a ținut să intervină și el pe acest subiect: „Și mai are încă ceva. Nu trebuie să pui presiune pe el pentru că își pune el prea multă presiune. El este un tip conștiincios, meticulos, responsabil”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, apărat de Andrei Vochin: „Nu cred că e bine pentru nimeni să pună o presiune suplimentară pe un om care e conștient de ce are de făcut”

Andrei Vochin crede că toate aceste așteptări din partea suporterilor și opiniei publice îi pune plumb în picioare și nu e deloc necesară: „Uneori poate că e prea mult și ar trebui să își dea frâu liber. De aceea nu cred că e bine pentru nimeni să pună o presiune suplimentară pe un om care este conștient de ce are de făcut.

Iar Ianis este un astfel de tip. Mai mult, cred că ați văzut luările lui de poziție legat de ceea ce simte pentru echipa națională și o spune din inimă. Nu poate fi contrazis. E greu când spune ‘Te iubesc, România!’”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță mai crede că Ianis ar trebui comparat cu tatăl său doar când vine vorba de dragostea pentru echipa națională: „Da, aici cred că e bine să facem comparația. Așa a fost și Gică. Și e bine să rămână în zona asta cu Te iubesc, România așa cum a fost Gică, dar el să își vadă de drumul lui și să și-l construiască”. 

Ianis, titular în Israel – România: „Edi nu știe încă unde va juca”

Cristi Coste a dezvăluit că Ianis Hagi va fi titular în meciul cu Israel: „Urmează și antrenamentul oficial în această seară, conferința de presă la care vor fi alături de selecționer doi jucători. Deobicei e doar unul: Ianis Hagi și Radu Drăgușin. Încă un indiciu că Ianis Hagi va fi titular.

ADVERTISEMENT

95% din jucătorii care vin la conferință sunt titulari și nu este o coincidență că va veni deseară. Nu știu încă unde va juca, probabil nici Edi nu știe încă pentru că nu e decis sistemul: 4-3-3 sau 4-2-3-1, apropo de faptul că abordăm meciul să câștigăm. 

Luni, marți și vineri FANATIK SUPERLIGA te așteaptă de la ora 10:30, LIVE pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea e apoi ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook de la 17:30. Horia Ivanovici și invitații săi te așteaptă la o ediție specială duminică 19 noiembrie, 10:30, după Israel – România.

Ianis Hagi, sfaturi din anturajul echipei naționale înainte de meciul cu Israel

ADVERTISEMENT