Life

B.U.G Mafia, anunț de ultimă oră. Veștile sunt triste: „A suferit un infarct”

BUG Mafia a făcut un anunț de ultimă oră și a dat o veste teribilă fanilor săi. Unul dintre membrii trupei a ajuns la spital.
25.10.2023 | 23:18
BUG Mafia anunt de ultima ora Vestile sunt triste A suferit un infarct
Anunțul trist făcut de BUG Mafia. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

BUG Mafia a transmis fanilor săi o veste cruntă. Înaintea unui concert, trupa a anunțat că unul dintre artiști are probleme serioase de sănătate. Acesta a suferit infarct și a ajuns pe mâna medicilor.

BUG Mafia, veste cruntă pentru fanii trupei

BUG Mafia a transmis miercuri, 25 octombrie 2023, o veste cruntă fanilor săi. Printr-o postare pe Facebook, trupa a anunțat că unul dintre artiști, Caddillac, are probleme serioase de sănătate.

ADVERTISEMENT

După ce s-a simțit rău, a ajuns la spital, iar medicii i-au spus că a suferit un infarct minor. Chiar dacă acum este în afara pericolului, doctorii i-au recomandat să se odihnească și să stea departe de scenă în perioada următoare.

Astfel că, persoanele care vor fi la concertul pe care BUG Mafia urmează să-l susțină în Cluj nu îi vor vedea decât pe Tata Vlad, cântărețul care s-a mutat din România, și pe Uzzi.

ADVERTISEMENT

„Caddilac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un infarct minor.

Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare”, au precizat cei de la BUG Mafia. La solicitarea medicilor, în perioada imediat următoare, Caddy va trebui să evite efortul prelungit, inclusiv aparițiile pe scenă, mai precizează trupa.

ADVERTISEMENT

De altfel, la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj-Napoca, de sâmbătă, 28 octombrie, trupa va concerta în formulă restrânsă, cu Uzzi și Tata Vlad. Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, este mesajul transmis de BUG Mafia pe social media. 

Anunțul vine la un an de la moartea lui Nosfe

Anunțul trupei vine la numai un an după ce s-a stins din viață Nosfe, comemorat recent de familie, prieteni și toți cei care l-au iubit. Darius Vlad Crețan a murit anul trecut, la 37 de ani, la doar câteva ore după ce a susținut un concert.

ADVERTISEMENT

„A făcut preinfarct la concert. A coborât de pe scenă, s-a dus acasă și a făcut infarct. Dar asta vinde. El dormea foarte puțin și încerca să fie treaz cât mai mult ca să facă cât mai multe chestii”, a dezvăluit Lu-K Beats despre moartea artistului, la Pro FM. 

ADVERTISEMENT