Life

Lu-K Beats a dezvăluit cauza reală a decesului lui Nosfe. Ce a găsit Mădălina Crețan în telefonul soțului său după deces

Lu-k Beats a spus adevărul despre moartea lui Nosfe. Care este adevăratul motiv pentru care artistul s-a stins din viață.
08.12.2022 | 17:30
LuK Beats a dezvaluit cauza reala a decesului lui Nosfe Ce a gasit Madalina Cretan in telefonul sotului sau dupa deces
Lu-K Beats a spus adevărul despre moartea lui Nosfe. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lu-k Beats a făcut declarații sincere și și-a deschis sufletul după moartea lui Nosfe. A spus adevărul despre decesul artistului și despre problemele financiare ale acestuia.

Lu-K Beats a spus adevărul despre moartea lui Nosfe

După moartea lui Nosfe, care a avut loc pe 16 octombrie 2022, au apărut mai multe teorii despre motivele care au dus la tragedie, una dintre ele fiind faptul că ar fi consumat substanțe interzise. La aproape două luni de la evenimentul trist, bunul său prieten, Lu-K Beats a fost invitat la ProFM și a spus adevărul.

ADVERTISEMENT

„Ce să bagi să faci supradoză? Mai ales că el nu avea probleme de sănătate sau nu știam noi. Scandalurile vând. Adevărul e plictisitor câteodată”, a spus Lu-K Beats.

Astfel, Luca George, pe numele său real, a dezvăluit că Nosfe a făcut preinfarct pe scenă, la ultimul concert susținut în seara dinaintea decesului. Certificatul medico-legal încă nu a fost eliberat, dar apropiații știu că stresul și oboseala și-au pus amprenta asupra artistului.

ADVERTISEMENT

„Nu a apărut, ăla durează jumătate de an sau ceva. Ăla durează foarte mult. Și noi eram curioși. Pot să dureze și 1-2 ani. Dar s-au speculat…

„A făcut preinfarct la concert”

A făcut preinfarct la concert. A coborât de pe scenă, s-a dus acasă și a făcut infarct. Dar asta vinde. El dormea foarte puțin și încerca să fie treaz cât mai mult ca să facă cât mai multe chestii.

ADVERTISEMENT

Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: ‘Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe’. Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea.

El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio”, a spus prietenul și colegul lui Nosfe.

ADVERTISEMENT

Nosfe va lansa album după moarte. Era cel mai mare vis al său

Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Nosfe era să lanseze un album, la care lucra de ani buni, motiv pentru care, în acest moment există mai bine de 200 de piese nelansate ale lui.

„Trebuie se întâmple nenorociri din astea ca lumea să realizeze că era un artist bun. Nosfe era un monstru și avem 200-300 de piese nelansate de la el, cu care ajungi să faci ani mulți treabă, dacă ți le împarți ca lumea și nu sufoci. Și era în perioada lui, erau piese bune față de tot ce a scos până acum și o să se vadă că își atinsese, poate, potențialul ăla pe care îl aștepta și el și toată lumea.

200 le avem noi la studio, dar el se ducea la toate studiourile din București și făcea muzică. Pe la fiecare studio sunt piese și dacă stai să le aduni faci 20 de albume”, a declarat Lu-K Beats.

Artistul vrea să-i ducă mai departe visul prietenului său, iar în martie, de ziua lui, preconizează că va fi lansată colecția impresionantă de piese.

„Era loc de mai bine. El cu fiecare piesă pe care o făcea devenea mai bun și se auzea. La anul, de ziua lui, încercăm, în martie. Nu prea mai am chef să fac muzică, mi-a dat-o nasol.

După ce s-a întâmplat, am stat închis în casă o săptămână și am ascultat toate piesele lui, pe care toată lumea o să le audă altfel. În piesele în care o să se lanseze o să audă motivul pentru care s-a întâmplat treaba asta, zice că trage în fiecare zi, că nu doarme, că e extenuat și o să afle lumea din piese de ce a murit”, a dezvăluit Lu-K Beats.

Nosfe era fericit înainte să moară: „Avea o familie incredibilă”

Lu-K Beats a mărturisit că nu ar putea să nu lanseze în continuare piesele lui Nosfe, având în vedere că și-a dat viața pentru artă. Totodată, artistul îl cunoștea pe Darius Vlad Crețan de mai bine de un deceniu și îl considera un frate mai mare.

„El oricum asta și-a dorit cel mai mult. Pentru asta a trăit, pentru muzică și familie. N-ai cum să oprești chestia pe care și-a dorit-o foarte mult. Eu mă știu cu el din 2009. Eu am crescut cu el. Eu mergeam cu el în vacanțe. Plecam doar noi doi. El scria o carte, eu voiam să mă relaxez. De asta sunt mai afectat decât alții. Nici nu vreau să mă prefac că nu sunt afectat”, a susținut Lu-K Beats, care și-a și tatuat pe braț chipul solistului. 

Totodată, Luca George a dezvăluit că, înainte să moară, cel puțin în plan personal, Nosfe era un om împlinit, având familia pe care și-a dorit-o întotdeauna.

„Era fericit pentru că avea o familie incredibilă. Are o conexiune atât de specială cu soția lui și fetița. Provenind dintr-o familie mai disfuncțională și-a dorit să fie un soț și un tată model. Era foarte afectat că nu i se întâmplă ce ar fi trebuit să se întâmple (n.r din muzică). 

Erau niște probleme cu banii și automat de roade treaba că nu poți să ții pasul cum ai vrea tu. Dar s-a rezolvat cu totul, acum totul e ok”, a susținut amicul lui Nosfe.

Lu-K Beats, dezvăluiri despre problemele financiare ale lui Nosfe și ajutorul primit de Mădălina Crețan

Despre problemele financiare ale lui Nosfe s-a aflat imediat după moartea lui, când cei din ȘATRA Benz au pornit o strângere de fonduri pentru a o ajuta pe Mădălina Crețan, soția artistului. Despre acest subiect, Lu-K Beats a dezvăluit că a fost surprins de cei care și-au oferit sprijinul.

„Au sărit niște oameni la care nu mă așteptam și oameni la care mă așteptam nu au sărit. Cu Yny Sebi mă știu sau cu Petre Ștefan, dar cu Nosfe n-au avut nicio treabă și au sărit”, a zis Lu-K Beats.

Pe de altă parte, însă, producătorul s-a arătat dezamăgit, dar și amuzat de faptul că după tragicul eveniment, mai multe persoane au încercat să obțină atenție pretinzând că îl cunoșteau pe Nosfe.

„Mi-a trimis Nane un link, în primele zile, în care vorbea o persoană, dar nu cred că au avut treabă niciodată și a intrat în direct la televiziune și a început să vorbească”, a relatat Lu-K Beats.

Ce părere are Lu-K Beats despre reacția întârziată a lui Killa Fonic

După moartea lui Nosfe, un subiect de discuție printre fanii artistului a fost faptul că fostul coleg de trupă și prieten al acestuia, Killa Fonic, nu a reacționat public decât o lună mai târziu.

Acum, Lu-K Beats a declarat că, în realitate, Killa Fonic l-a contactat și pe el, dar și pe Mădălina Crețan, la scurt timp după decesul lui Darius Vlad Crețan.

„Eu am vorbit din primele zile. I-a scris și soției, mi-a scris și mie. Dar el niciodată nu a fost genul ăsta de persoană publică activă online. Au fost tensiuni între toți și Killa Fonic, pentru că la o rupere se întâmplă. Poate și Killa și-a luat-o nașpa atunci. Poza pe care a pus-o atunci, eu i-am trimis-o în primele zile”, a dezvăluit Lu-k Beats.

ADVERTISEMENT