Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Balaj a replicat la ironia lui Meme Stoica. „Ne convine!”. Ce spune despre penalty-ul FCSB la Craiova

Cristi Balaj i-a replicat ironia lui Meme Stoica după CFR Cluj - FC Voluntari, scor 4-1. Președintele clujenilor a vorbit și despre penalty-ul primit de FCSB la Craiova.
30.01.2024 | 13:40
Balaj a replicat la ironia lui Meme Stoica Ne convine Ce spune despre penaltyul FCSB la Craiova
Balaj a replicat la ironia lui Meme Stoica. „Ne convine!” Ce spune despre penalty-ul FCSB la Craiova. sursă foto: fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a reacționat surprinzător la ironia lui Meme Stoica la FANATIK SUPERLIGA și își anunță rivalii din SuperLiga să fie atenți la surprize. Președintele celor de la CFR Cluj îi dă dreptate lui Marcel Bîrsan și spune că penalty-ul acordat pentru FCSB cu Universitatea Craiova este corect.

Balaj a replicat la ironia lui Meme Stoica. „Ne convine!” Ce spune despre penalty-ul FCSB la Craiova

CFR Cluj a zdrobit FC Voluntari cu 4-1 la debutul lui Adrian Mutu pe stadionul din Gruia, cu Ciprian Deac într-o formă de zile mari. Ținând cont de istoricul confruntărilor dintre cele două formații, Meme Stoica i-a ironizat pe clujeni pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a reacționat la mesajul lui Meme Stoica și a declarat că nu îi deranjează astfel de comentarii, ci din contră. Președintele „feroviarilor” a dat verdictul și în cazul penalty-ului primit de FCSB cu Universitatea Craiova și spune că este acordat corect.

„Ne convinge când adversarii ne subestimează. Că le iau la mișto atunci, ne convine. Nu ne deranjează pentru că apar surprize și s-a demonstrat acest lucru, ne bucurăm dacă gândesc așa. Este nevoie de continuitate, dar să pun în umbră prestația echipei sau să spui că Voluntariul nu a dorit să câștige mergem mult mai departe.

ADVERTISEMENT

Am câștigat și pentru că într-adevăr a făcut acea greșeală, dar până la urmă a fost greșeală și jucarea mingii cu mâna a apărătorului de la Craiova. Un cadou să spunem așa și a fost lovitură de pedeapsă. A fost o lovitură de pedeapsă acordată corect.

Avem alte preocupări. Este bine când te subestimează adversarul, atunci apar surprize”, a declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Sunt șanse să piardă FCSB titlul: „A mai trăit o situație în prag de dramă”

Andrei Vochin le-a amintit „roș-albaștrilor” cum erau pe cale să piardă titlul din sezonul 2014-2014. Deși aveau 14 puncte distanță față de ASA Târgu Mureș, trupa lui Liviu Ciobotariu a revenit și s-a bătut la trofeu până în ultima etapă.

„E departe, dar am văzut și diferență de 14 puncte în clasament. Nu au fost în campionatul nostru au fost și 14 puncte, nu a fost remontadă, dar s-a jucat până în ultima etapă. FCSB a mai trăit o situație de asta în prag de dramă în vremea lui Gâlcă la mijlocul campionatului se ajunsese la 14,15 puncte diferență.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că atunci FCSB a greșit lăsând să plece câțiva jucători importanți, îmi aduc aminte de Keșeru, Sănmărtean și Szukala. Și erau cât pe aci să piardă campionatul, Târgu Mureș nu a fost în stare să bată Galați acasă, au stat în ratarea lui Voiculeț.

Păi nu era sistemul ăsta, dar era mai greu că nu se mai înjumătățeau, dar jucai cu toate. Trebuie să dăm speranță mai pe tăcute că dacă aud suporterii FCSB-ului se supără pe noi. FCSB dacă câștiga ultima etapă la Iași depindea numai de ei, dar nu au fost în stare să câștige la Iași în ultima etapă”, spune Vochin.

Cristi Balaj A RASPUNS la IRONIA lui MM Stoica dupa CFR Cluj - FC Voluntari 4-1

ADVERTISEMENT