Fotbal intern

Bălănescu, mână în mână cu fanii?! ”Ne-au implorat să-l dăm afară, apoi l-am văzut cu DDB la negocieri”. Exclusiv

24.01.2021 | 13:29
Balanescu mana in mana cu fanii Neau implorat sal dam afara apoi lam vazut cu DDB la negocieri Exclusiv
Fostul director general al clubului Dinamo, Bogdan Bălănescu, a fost unul dintre cei mai criticați oameni de către fani, dar investitorul Pablo Cortacero a dezvăluit într-un interviu pentru FANATIK că suporterii sunt mână în mână cu acesta. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostul director general al clubului Dinamo București, Bogdan Bălănescu, a fost unul dintre cei mai criticați oameni de către fani, dar investitorul Pablo Cortacero a dezvăluit într-un interviu pentru FANATIK că suporterii sunt mână în mână cu acesta.

Patronul spaniol al ”câinilor” a răspuns celor mai fierbinţi întrebări şi a spus pentru FANATIKnu are de gând să renunţe nici în ruptul capului la clubul pe care l-a preluat în luna august.

ADVERTISEMENT

Ibericul a vorbit inclusiv despre declarațiile date de Jerry Gane, cel care a preluat rolul de antrenor principal al echipei după plecarea lui Cosmin Contra, și s-a arătat deranjat de anumite afirmații ale acestuia.

Cortacero denunță o înțelegere între fani și Bogdan Bălănescu

În interviul acodat în exclusivitate pentru FANATIK, Pablo Cortacero a lansat o variantă incredibilă. El a povestit că deși fanii i-au cerut în mod expres demiterea lui Bogdan Bălănescu, acesta a fost alături de ei atunci când au discutat cu jucătorii despre micșorarea salariilor.

ADVERTISEMENT

”Cum pot să spună cei din DDB și toți fanii lui Dinamo să-l dăm afară pe Bălănescu cât mai repede, prima condiție. Ne-am chinuit două luni să-l dăm afară pe Bălănescu, am reușit. Iar după aceea oamenii mei l-au văzut pe Bălănescu cu reprezentanții DDB negociind cu jucătorii micșorarea salariilor. Cum este posibil asta?”, a declarat investitorul spaniol.

”Bălănescu, în ziua în care i-au spus lui Rufo Collado să plece de la Săftica și din România ( n.r. – 30 noiembrie, informație dezvăluită în exlusivitate de FANATIK), era în vestiar negociind cu jucătorii pentru micșorarea salariilor. Dar când vor intra banii în club voi spune totul”, a explicat Cortacero în interviul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean a fost dat afară din funcția de președinte executiv de la Dinamo. Oficialul a intrat într-un dialog încins cu Alex Conovaru, membru DDB, și a spus că decizia este ilegală și că are în continuare drept de semnătură.

Omul de afaceri din Alba Iulia nu a răspuns acuzelor prin care  și-a plătit un salariu din banii DDB și s-a enervat când a fost întrebat dacă ar fi luat un comision de 55.000 de euro pentru transferul lui Ahmed Bani la Voluntari, care nu s-a mai întâmplat.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero dă vina pe suporterii din programul DDB și pentru că Rufo Collado și Alex Couto nu se întorc în România. Ibericul susține în interviul acodat FANATIK oamenii săi se simt amenințați de fani și le-a transmis că deocamdată este bine să nu vină în România.

ADVERTISEMENT