Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță, contre dure cu Robert Niță înainte de FCSB – Rapid: „O să plângi după meci”

Bănel Nicoliţă şi Robert Niţă au început mai repede derby-ul FCSB - Rapid. În direct la FANATIK SUPERLIGA cei doi au intrat într-un schimb de replici privind echipa care va câştiga derby-ul.
05.11.2023 | 08:20
Banel Nicolita contre dure cu Robert Nita inainte de FCSB  Rapid O sa plangi dupa meci
Bănel Nicoliță, contre dure cu Robert Niță înainte de FCSB - Rapid: „O să plângi după meci”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FCSB şi Rapid a început mai repede în studioul FANATIK SUPERLIGA. Bănel Nicoliţă şi Robert Niţă s-au contrat înaintea meciului, fiecare fiind sigur că echipa lui va avea de câştigat duminică seara.

Bănel Nicoliță, contre dure cu Robert Niță înainte de FCSB – Rapid: “Vor da totul pentru public, pentru suporteri”

Fostul jucător de la FCSB a recunoscut că are emoţii înaintea acestui meci, dar consideră că nu are cum să se repete scenariul din ultimul meci direct când Rapid a reuşit să se impună cu 5-1 pe Arena Naţională. Vă redăm mai jos dialogul dintre cei doi:

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliţă: Am emoţii pentru că este un derby, într-un derby se poate întâmpla orice indiferent dacă lipsesc sau nu doi jucători importanţi de la o echipă sau alta. Toţi care vor intra, vor da totul pentru public, pentru suporteri.

Nu mai este un meci uşor aşa cum îl văd alţii. Eu văd un meci foarte greu, cu o echipă care este într-o formă bună. Am fost şi eu la acel 1-5. Atunci erau socotelile încheiate.

ADVERTISEMENT

“Hai să căutăm scuze că erau socotelile încheiate” / “Te aştept cu 40.000 de oameni în tribune”

Robert Niţă: Hai să căutăm scuze că erau socotelile încheiate. A fost un derby. Dar ce a fost anormal atunci? Şi ce dacă pierzi campionatul? Rapid când va fi acolo, va câştiga campionatul. E situaţie specială. Nu. E derby, sunt orgolii. Nu este nicio situaţie specială. Pentru suporteri este un meci foarte important. 

Bănel Nicoliţă: Robert, te aştept cu 40.000 de oameni în tribună.

Robert Niţă: Nu stau lângă el că nu vreau să îl văd supărat.

Bănel Nicoliţă: Stau eu cu steliştii mei. Eşti prietenul meu, Robert. Am fost şi la acel meci, frumos, cu copii de la şcoală. 

ADVERTISEMENT

“Important este să fie un meci frumos, un spectacol”

Robert Niţă: De aia şi copii care au venit la tine ţin cu Rapidul.

Bănel Nicoliţă: Important este să fie un meci frumos, un spectacol.

Robert Niţă: Eu îmi doresc să câştige Rapidul, dar e un meci de fotbal, se poate întâmpla orice.

Bănel Nicoliţă: Revine Chiricheş, revine Coman…

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt LIVE pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, la cea mai tare emisiune din online, de sport: FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea se vede și în reluare, de la ora 17:00, în premieră pe Facebook și Youtube.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA de vineri, 3 noiembrie