Sport

Basarab Panduru, impresionat de transferurile recente făcute de FCSB: „Gigi poate să ia mult mai mulți bani!”

Basarab Panduru a analizat transferurile recente făcute de FCSB, fiind de părere că Gigi Becali va putea vinde pe sume mult mai mari fotbaliștii luați acum.
05.08.2022 | 13:35
Basarab Panduru impresionat de transferurile recente facute de FCSB Gigi poate sa ia mult mai multi bani
Basarab Panduru a analizat transferurile recente făcute de FCSB. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” este de părere că Eduard Radaslavescu va crește enorm. FANATIK a dezvăluit în exclusvitate transferurile lui Eduard Radaslavescu și Radu Boboc la FCSB.

Basarab Panduru a analizat transferurile recente făcute de FCSB

Basarab Panduru a analizat transferurile pe care FCSB le-a făcut imediat după victoria din preliminariile Conference League cu Dunajska Streda, scor 1-0, fiind impresionat de venirea lui Eduard Radaslavescu:

ADVERTISEMENT

„Singurul jucător care probabil face un milion de euro e Radaslavescu. Mi se pare că cine a vrut să-l ia pe Radaslavescu, bănuiesc că Gigi, a gândit destul de bine. Radaslavescu e foarte tânăr, joacă opt meciuri titular, dar schimbat în toate.

Marchează un gol, dar e un jucător cu mare potențial. Dacă ar mai fi rămas un an la Farul și marca 10 goluri, juca mai mult, i-ar fi crescut prețul.

ADVERTISEMENT

Au făcut foarte bine că l-au luat de-acum. Regele a spus că e și optar și decar, așa am înțeles. Parcă 10 l-aș vedea eu, gen Bauza. Vezi că și Ioniță când a fost pus acolo a început să dea mai mult randament”.

„Pe Boboc poți să-l pui și pe stânga și pe dreapta, l-am văzut pe ambele părți. Mi se pare improvizație la el să joace fundaș stânga, dar acolo a jucat mult mai mult la Farul. Mi se părea mai bine ca el să joace fundaș dreapta și Dussaut să joace stânga, mă refer la sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Gigi își permite să facă astfel de transferuri, pentru că poate să vândă pe mult mai mulți bani. Știi că ai piață de minimum cinci milioane de euro.

Eu întreb altceva. Câți bani vrea pe Ianis Stoica? Cât cere? Cere mai puțin de trei? Nu. Acum aud că vine Bogdan Rusu care a venit pe 100.000 de euro și e mai bun ca toți de-acolo.

ADVERTISEMENT

Dacă vine cineva să-l ia pe Musi și ceri 3 milioane de euro, Ianis Stoica e 5 milioane, ce să facă atunci și UTA când ai venit să-l iei pe Miculescu”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Mă aștept la mai multe din partea lui Marco Dulca!”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit și despre transferul lui Marco Dulca, jucător pe care îl apreciază, dar de la care se așteaptă la un alt impact în echipă. Emil Săndoi a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK ce i-a spus lui Gigi Becali înainte de a-l transfera pe fostul său elev de la Chindia.

„Marco Dulca de când a plecat de la Farul a jucat constant, a crescut, pentru că îl văzusem la Farul când nu avea curaj. Mi-a plăcut în unele meciuri, am impresia mereu că poate mai mult, dar n-am înțeles niciodată de ce nu arăți acel mai mult.

Poate a fost vorba și de sistemul de anul trecut de la Chindia. Acum mi se părea puțin mai diferit de la venirea lui Mihalcea.

Câteodată mi-a plăcut, când ia mingea și termină cu șut la poartă îmi plăcea. Vreau să-l văd, el intră în concurență cu Șut, cu Edjouma”.

„Am apreciat mereu că FCSB a investit. Dar mai investea FCSB dacă nu pleca Tănase? Când a fost ultima dată când s-a dat un milion de euro pe un jucător în România.

Acum, apreciez ce fac ei acolo. Au luat banii, au băgat bani în Miculescu, l-au luat pe Dulca, pe Boboc, pe Radaslavescu.

CFR nu face treaba asta, CFR dă bani la impresari, CFR dă bani cu grămada, CFR ia jucători liber de contract.

Mi se pare ciudat că Rusu a spus că CFR îi dădea 25.000 de euro, dar a preferat el să meargă la 10.000 de euro că așa îi promisese lui Gigi. Dacă e așa, înseamnă că nu sunt probleme cu banii la CFR, eu așa înțeleg”, a mai spus „Pandi”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT