Sport

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali pentru transferul lui Radaslavescu la FCSB, anunţat de FANATIK: „Dă-mi voie să te felicit!”

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu au avut un dialog spumos în direct la televizor după transferul lui Eduard Radslavescu la FCSB, fiind încântați de fostul jucător al Farului.
04.08.2022 | 23:18
Ilie Dumitrescu la laudat pe Gigi Becali pentru transferul lui Radaslavescu la FCSB anuntat de FANATIK Dami voie sa te felicit
Ce poreclă i-a pus Ilie Dumitrescu lui Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Venirile lui Eduard Radaslavescu și Radu Boboc la FCSB au fost dezvăluite în exclusivitate de FANATIK.

Dialog spumos între Gigi Becali și Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu și Gigi Becali au avut un dialog spumos în direct la TV DigiSport, în privința lui Eduard Radslavescu, „Mister” fiind de părere că este cel mai bun transfer făcut de patronul FCSB-ului în ultimii patru ani.

ADVERTISEMENT

Și Gigi Becali a fost încântat de Eduard Radaslavescu, despre care a spus că l-a remarcat în urmă cu un an și a insistat ca el să vină, fiind lăudat și de MM Stoica.

Ilie Dumitrescu – E cel mai bun transfer pe care l-ai făcut în ultimii patru ani. Nu știu cine te-a învățat, dar te felicit!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali – Tu n-auzi că eu l-am văzut, că nimeni nu l-a vrut, dar eu l-am vrut.

Ilie Dumitrescu – Te felicit, pentru că are un potențial mare Radaslavescu.

Gigi Becali – Îți spun cine e mai mare decât Tavi Popescu. E David Miculescu, va fi mare, a jucat cu curaj. L-am văzut că e mereu cu ochii la poartă.

Ilie Dumitrescu – Îți spun doar atât, cel mai bun transfer pe care l-ai făcut e Radaslavescu.

Gigi Becali – Și eu spun la fel! Și MM m-a felicitat că l-am adus pe Radaslavescu!

„L-am remarcat în urmă cu un an pe Radaslavescu!”

Gigi Becali a vorbit despre momentul în care l-a remarcat pe Eduard Radaslavescu, momentul petrecându-se în urmă cu un an: Eu l-am văzut acum un an pe Radaslavescu și mi-a plăcut mult, acum m-a ajutat Dumnezeu și l-am luat.

ADVERTISEMENT

Deci, eu nu pot să spun cât am dat, trebuie să îi cereți voie lui Gică Popescu să spună ce sume s-au dat pe jucători”.

„Hagi nu vinde ieftin. Și-au păstrat procente. Sunt lucruri pe care nu le pot spune, poate vreodată voi putea să le spun, îmi pare rău, dar nu pot acum”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,15 este cota pentru „X” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT