Sport

Basarab Panduru înțelege nervii lui Laurențiu Reghecampf după U Craiova – FC Botoșani: „Și-a jucat postul”

Basarab Panduru a analizat discursul războinic ținut de Laurențiu Reghecampf după barajul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, scor 2-0.
28.05.2022 | 10:20
Basarab Panduru intelege nervii lui Laurentiu Reghecampf dupa U Craiova  FC Botosani Sia jucat postul
Basarab Panduru înțelege nervii lui Laurențiu Reghecampf după U Craiova - FC Botoșani Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul colaborator al lui „Reghe” i-a dat dreptate antrenorului, însă nu a fost de acord cu replicile date de tehnicianul celor de la FC Botoșani, când s-a legat de dorința și bugetul lor.

Basarab Panduru înțelege nervii lui Laurențiu Reghecampf după U Craiova – FC Botoșani

Basarab Panduru a comentat starea nervoasă a lui „Reghe” de la finalul barajului dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, iar analistul TV a înțeles cât de aproape a fost tehnicianul să-și piardă postul.

ADVERTISEMENT

Totodată, Basarab Panduru i-a dat dreptate lui Laurențiu Reghecamp în privința barajului, însă nu a fost de acord cu ce a spus antrenorul la adresa lui FC Botoșani:

„Și eu cred că Reghecampf a spus-o pe fond nervos pe asta cu bugetul lui Botoșani. Nu a spus rău despre baraj și eu nu sunt de acord cu un astfel de baraj, că una e să ai meciuri în play-off, alta e să joci în play-out.

ADVERTISEMENT

E un campionat greu, cu 40 de meciuri nu e ușor, nu sunt multe campionate în lume unde sunt 40 de meciuri. După 40 de meciuri să depinzi de un meci, nu mi se pare corect”.

„Dar ăsta e regulamentul, nu ai ce să faci, poți să nu fi de acord. Dar e al doilea an cu acest baraj.

ADVERTISEMENT

Probabil că Reghe avea în contract o calificare în cupele europene, nu știu contractul lui, dar când a spus că și-a jucat postul, probabil că asta a însemnat”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Mi se pare o tâmpenie barajul!”

Laurențiu Reghecampf a avut o răbufnire la finalul barajului, în care a spus că nu i se pare normal ca echipa sa să joace un meci decisiv cu cea mai bună echipă din play-out pentru cupele europene:

ADVERTISEMENT

„Încerc să fiu politicos, dar nu ştiu cum să o spun. Mi se pare cea mai mare tâmpenie ca o echipă care se luptă un an de zile, joacă 40 de meciuri, ocupă locul 3 şi trebuie să joace baraj pentru Conference League cu echipa de pe locul 8.

Stau să joc un ultim meci să pot fiu dat afară, jucătorii să fie daţi afară. Dacă pierd un meci în seara asta probabil nu mai sunt antrenor. Anul ăsta ni s-a întâmplat nouă, anul viitor poate fi o altă echipă”.

„Tot ce ai muncit un an de zile se poate pierde într-un meci. Şi cu cine? Cu echipa de pe locul 8 care joacă împotriva lui Gaz Metan şi a Academicii Clinceni. Vă mai întreb ceva. De ce să joace o echipă de pe locul 8 în Europa? Nici măcar nu are buget. Pentru mine a fost foarte mult stres şi cred că degeaba. 

Clar trebuie să existe o diferenţă, să se vadă acest lucru. În fotbal se poate întâmpla orice. Vlădoiu dacă ia cartonaş roşu în minutul 20, te chinui să câştigi. Da, înţeleg, jucăm cu locul 7. Dar aşa, ce faci?

Le dai oportunitatea unora de pe locul 8 să joace în cupele europene. Dar ei nu vor. Nu au bani, nu au buget. Dar li se face un cadou. Sunt sigur că urmează o perioadă foarte grea şi pentru echipa naţională”, a mai spus „Reghe” la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,00 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT