Sport

Basarab Panduru știe ce se va întâmpla cu Edi Iordănescu la naționala României: ”Câștig toate pariurile cu voi, plec cu un camion de vin!”

Fostul internațional Basarab Panduru a descifrat ecuația viitorului lui Edi Iordănescu după meciul cu Bosnia. A făcut pariu în direct la TV.
26.09.2022 | 09:40
Basarab Panduru stie ce se va intampla cu Edi Iordanescu la nationala Romaniei Castig toate pariurile cu voi plec cu un camion de vin
Basarab Panduru știe ce se va întâmpla cu Edi Iordănescu după meciul României cu Bosnia și a făcut pariu în direct. Sursa foto: GSP.ro
ADVERTISEMENT

Viitorul lui Edi Iordănescu la națională depinde de meciul cu Bosnia și Herțegovina, de luni seara, este convins Basarab Panduru, aprig contestatar al selecționerului. Fostul fotbalist e convins că ipoteza lui se va adeveri.

Basarab Panduru: ”Se va întâmpla cum zic eu”

Mandatul lui Edi Iordănescu la echipa națională ar putea fi mai scurt decât au anticipat cei mai optimiști dintre fanii ”tricolorilor”. Fostul internațional Basarab Panduru și-a expus teoria și chiar a făcut pariu cu Florin Răducioiu că previziunea lui se va adeveri.

ADVERTISEMENT

”Dacă echipa termină pe ultimul loc, el poate să plece. Dacă termină pe trei nu cred că se mai întâmplă același lucru. Sunt lucruri diferite. Locul 3, mergem mai departe (România rămâne în eșalonul secund al Ligii Națiunilor – n.r.). Pare mai bine să pleci tu, că oricum te dau afară”, a spus Panduru, la Orange Sport.

Fostul fotbalist a fost contrazis de Florin Răducioiu care consideră că actualul selecționer va fi păstrat în funcție indiferent de rezultatul partidei cu Bosnia și Herțegovina, la capătul căruia România ar putea retrograda în eșalonul 3 al Ligii Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu: ”Nu ştiu dacă după asemenea rezultate… E un eşec. Da, cred că ar putea să plece. El nu a fost criticat foarte mult”. 

Basarab Panduru: ”Nu e criticat de ce… În jurul lui se învârt nişte oameni care sunt prieteni. Tu ai semnat contractul ăsta. Ai fost în probe, da? Nu poţi veni în probe.

ADVERTISEMENT

Boloni a zis că nu vine în proba cu contractul ăsta, nu mă daţi afară de pe locul al treilea. Ăsta e contractul, Edi! Nu-l acuză nimeni şi ţi-am spus că asta se va întâmpla.

Locul patru, el îşi dă demisia şi locul trei nu se întâmplă nimic. Fac pariu aici. Câştig toate pariurile cu voi. Câştig tot cu voi, plec cu camionul de sticle de vin. Putem face pariu că mâine se va întâmpla cum zic eu. 10% putem greşi, dar 90% din tot ce se vorbeşte… Locul 4, pleacă sigur. Locul 3, va continua”, au dialogat cei doi.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu le-a transmis jucătorilor că dacă va renunța la funcție dacă nu câștigă cu Bosnia

Selecționerul Edi Iordănescu este conștient că rezultatele pe care România le-a înregistrat de când a preluat banca tehnică sunt mult sub așteptările fanilor și, în ciuda faptului că a fost reconfirmat de FRF este decis să renunțe la mandat dacă ”tricolorii” nu vor câștiga în fața Bosniei și Herțegovinei.

”Înainte de jocul cu Finlanda le-am spus băieților în vestiar că am biletul pe data de 8 să merg la Frankfurt în calitate de selecționer (la tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru Euro 2024 – n.r.), dar le-am transmis că dacă nu vom schima ceva, dacă nu vom arăta că avem potențial, nu mă urc în acel avion”, a transmis Iordănescu junior la conferința de presă de dinaintea partidei cu Bosnia.

România – Bosnia și Herțegovina este ultimul meci în actuala ediție a Ligii Națiunilor pentru ”tricolori” și va fi găzduit de stadionul Rapid, luni, de la ora 21:45.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 7,60 este cota pentru ”X la pauză, 2 final” la meciul România – Bosnia Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT