Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Bătaie de joc. Lasă-ne!”. Liderul Peluzei Nord FCSB îl face praf pe Vassaras: „Ar trebui să-l ia de mână și să plece cu el cu tot”. Video

Gheorghe Mustață l-a distrus pe șeful CCA, Kyros Vassaras și îl amenință și pe președintele FRF, Răzvan Burleanu.
28.04.2023 | 16:01
Bataie de joc Lasane Liderul Peluzei Nord FCSB il face praf pe Vassaras Ar trebui sal ia de mana si sa plece cu el cu tot Video
Exclusiv. Bătaie de joc. Lasă-ne!. Liderul Peluzei Nord FCSB îl face praf pe Vassaras Burleanu ar trebui să-l ia de mână și să plece cu el cu tot. Video
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață l-a bombardat pe Kyros Vassaras după declarațiile sale surprinzătoare, iar șeful galeriei FCSB a cerut demisia în masă a FRF la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gheorghe Mustață, scos din sărite de Kyros Vassaras: „Ar trebui să-l ia de mânuță și să plece împreună”

Gheorghe Mustață spune că nu stă în picioare niciun argument al grecului de la conducerea arbitrajului românesc: „Explicațiile au fost catastrofale! Ce mai poți să vii să spui?! Poți să-i spui ceva domnului Crăciunescu? Poți să-i spui ceva domnului Porumboiu? Poți să spui arbitrilor internaționali care au făcut ceva pentru fotbalul românesc?”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Ultrasul îi cere public demisia lui Răzvan Burleanu și lui Kyros Vassaras: „Să vii să ne arunci sare în ochi? Nu știu ce să mai zic, dar domnul Burleanu ar trebui să-l ia de mânuță și să plece împreună. Să ne lase că și așa a distrus fotbalul ăsta. 

Dacă sunt frați?! Ce să mai… accepți, taci. Trebuia imediat să iasă: Băi, nea… cum îl cheamă, că îi pierd mereu numele pe drum. Du-te, bă, frate, acasă! Rămâi acolo unde ești la UEFA”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: „În Anglia, Grigore stătea și 5 etape!”

Suporterul FCSB e convins că intervențiile dure ale rapidiștilor ar fi fost sancționate drastic chiar și în Premier League: „Du-te, lasă-ne! Cum să vii cu explicațiile astea că nu există intenție, că nu e intensitate, când îl zboară pe Coman pe sus! Când se vine din spate, și mă uit și eu de vreo 40 de ani la fotbal, cum e posibil să vii să dai exemple din Anglia?

Păi acolo stătea și cinci etape Grigore. Cum e posibil așa ceva? Când se vede clar talpă sus pe peroneu! Roșu direct, nici nu trebuia să mai discuți. Și vii apoi cu laptopul să ne arăți că nu e așa. E bătaie de joc! Toți specialiștii au zis. Baliverne și tâmpenii”.

ADVERTISEMENT

Mustață a dezvăluit și cum arată piciorul lui Coman după intervenția dură a lui Onea: „Eu am fost ieri la bază, am vorbit cu Florinel, m-am uitat la piciorul lui. Acestui băiat putea să i se sfârșească și cariera. Ca arbitru, să nu iei măsurile care trebuie… Acuma am înțeles că și-a cerut și scuze”.

Horia Ivanovici nu crede însă nicio secundă în variantă că arbitrul și-a recunoscut greșelile în fața lui Becali: „Cum să își ceară scuze Feșnic? Când șeful arbitrilor a spus că nu a fost niciun roșu și că a arbitrat impecabil! V-aș da în judecată în locul lui. Și pe Gigi și pe voi! I-ai, bă, la tribunal!”.

ADVERTISEMENT

„Ne face să regretăm că au plecat Mircea Sandu și Dragomir”

Gigi Mustață a cerut încă o dată demisia conducerii FRF: „Impecabil, exact ca dânsul. Dacă acum nu se recunosc aceste lucruri și vii cu balivernele astea să-ți bați joc de fotbalul românesc. Ar trebui să-i ia frumos domnul Burleanu pe toți să de mânuță și să se ducă! 

Nu se poate să vină domnul Vassaris sau cum îl cheamă și domnul Burleanu să accepte. N-ai nicio performanță la echipa națională de când ai venit președinte. Dacă nu face nimic pentru fotbalul românesc, o luăm înapoi mult”.

În cazul în care ultrașii FCSB-ului vor dori să îl conteste la meciuri pe Răzvan Burleanu, Mustață spune: „Ne face să regretăm că au plecat Mircea Sandu și Dragomir. Dacă oamenii vor să îl conteste la meciuri, eu nu mă opun. E de opt ani în România și nu vorbește limba română. Ne bate câmpii în engleză”. 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT