ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu s-a despărțit deja de Gabi Bădălău? Declarații halucinante pe rețelele sociale

Autor: Andreea Stanaringa | 18.01.2021 | 13:14
Bianca Drăgușanu s-a despărțit deja de Gabi Bădălău? Declarații halucinante pe rețelele sociale
Bianca Drăgușanu s-a despărțit deja de Gabi Bădălău? Ce au observat fanii pe Instagram Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au intrat în vizorul presei după ce au fost surprinși împreună în Dubai, dar se pare că cei doi s-au despărțit deja, judecând după declarațiile halucinante ale blondinei pe rețelele sociale. 

ADVERTISEMENT

După o vacanță de lux în Dubai, apoi în Maldive, alături de fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, fosta asistentă TV a postat câteva clipuri video alături de o prietenă apropiată.

Astfel, Bianca Drăgușanu le dă de înțeles internauților că nu este implicată în nicio relație sentimentală sau, cel puțin, nu mai este. Vedeta nu a declarat nimic despre o posibilă despărțire de omul de afaceri cu care a fost recent în vacanță.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit deja de Gabi Bădălău? Ce au observat fanii pe Instagram

Bianca Drăgușanu a postat un videoclip pe TikTok și pe Instagram care le ridică fanilor semne de întrebare cu privire la relația cu Gabi Bădălău. Frumoasa blondină a postat un clip video amuzant alături de o prietenă bună, făcând haz de necaz de situația lor amoroasă, prin care dau de înțeles că fosta lui Alex Bodi este, din nou, singură.

ADVERTISEMENT

„Fă, când ne facem fă și noi iubiți, că suntem singure din 2002 toamna, că m-am plictisit? Vreau să mă atingă și pe mine un mascul!”, exclamă prietena Biancăi în videoclipul cu pricina.

Bianca Drăgușanu îi dă o replică amuzantă și spune că ei îi place doar ciocolata, după care mănâncă dintr-o prăjitură: „Nu știu fă, mie îmi place ciocolata”. Prietena ei încheie „conversația” într-o notă la fel de amuzantă:„Vai de capul meu, o să murim singure!”

Pe de altă parte, aceasta ar putea să fie doar o glumă între cele două prietene, fără ca videoclipul să facă referire la relația cu afaceristul controversat, Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu, declarații halucinante
Bianca Drăgușanu, declarații halucinante pe rețelele sociale. Sursa foto: TikTok/ Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu, un an plin de scandaluri

Anul care tocmai a trecut a fost unul extrem de dificil pentru frumoasa blondină, care a avut parte de momente grele din cauza relației cu Alex Bodi. După doi ani în care au ținut-o numai în despărțiri și împăcări, cei doi și-au spus adio definitiv și acum au deja pe altcineva.

Afaceristul din Mediaș a agresat-o fizic pe fosta prezentatoare de la Kanal D, iar cireașa de pe tort a fost în octombrie, atunci când Bianca Drăgușanu a apărut cu fața desfigurată în urma altercației cu Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Înainte de sărbători, blondina a declarat că nu vrea o nouă relație, pentru că ar fi una de tip „pansament”, însă a fost surprinsă în Dubai alături de Gabi Bădălău, după care au avut o escapadă de câteva zile în Insulele Maldive.

În acest timp, Alex Bodi se află în arest la domiciliu, fiind acuzat într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și de droguri. După mai bine de o lună petrecută în arest preventiv, afaceristul din Mediaș a revenit acasă, unde l-a așteptat noua iubită, Daria Radionova. așa că povestea cu Bianca Drăgușanu este deja istorie pentru el.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!