Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 18 septembrie 2022. Câștig de aproape 450 de lei cu meciuri din România și Spania

Biletul zilei de duminică, 18 septembrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Liga 2 și La Liga.
17.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 18 septembrie 2022 Castig de aproape 450 de lei cu meciuri din Romania si Spania
Biletul zilei de duminică, 18 septembrie 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Liga 2 și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România și Spania, în care evoluează formații de mare tradiție. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,60 la Superbet şi aşteptăm un profit tare.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Gloria Buzău – Dinamo București, din etapa a 7-a din Liga 2, care va începe la ora 11:00. ”Câinii” nu se regăsesc nici în eșalonul secund și se află în subsolul clasamentului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Atletico Madrid – Real Madrid, din runda a 6-a din La Liga, care are startul la ora 22:00. Derby-ul vine cum nu se poate mai bine pentru ”galactici”, aflați într-o formă de zile mari.

Golurile de la Gloria Buzău – Dinamo aduc o cotă de 2,00

Dinamoviști continuă panta descendentă începută încă de anul trecut și se află pe locul 16 în clasament, având deasupra capul spectrul retrogradării în Liga 3. Fanii au rămas aproape de echipă, însă rezultatele întârzie să apară.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Jocul modest arătat în acest sezon de formația lui Ovidiu Burcă i-a îndepărtat pe suporterii care au contribuit financiar în ultima perioadă la menținerea pe linia de plutire a clubului, astfel că de la 16.500 de fani-acționari s-a ajuns la 5.000.

Nici Gloria Buzău nu stă prea bine din punct de vedere sportiv, ambele echipe arătând o mare fragilitate în defensivă. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri: 3-6”, care are la Superbet o cotă de 2,00.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,30 de la Atletico – Real Madrid pentru biletul zilei

Marele derby al Madridului este așteptat cu înfrigurare de fanii ambelor echipe. Cei ai lui Atletico vor o victorie pentru a reduce diferența față de marea rivală, în timp ce ai Realului vor consolidarea locului 1.

”Galacticii” au un start de sezon impecabil cu 5 victorii din tot atâtea meciuri în La Liga și acest lucru arată că trupa lui Carlo Ancelotti este favorită la victorie, chiar dacă prezența lui Karim Benzema este pusă sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

Formația lui Diego Simeone alternează jocurile excelente cu cele mai puțin bune, însă este clar că defensiva nu mai este chiar punctul forte. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 438 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”interval goluri: 3-6” în meciul Gloria Buzău – Dinamo București și o cotă de 2,30 pentru ”2 solist” la Atletico Madrid – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,60. Numai bună pentru un câștig de 438 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT