Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 2 aprilie 2023. Câștig de peste 600 de lei cu meciuri din Italia și Anglia

Biletul zilei de duminică, 2 aprilie 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și Premier League.
01.04.2023 | 22:45
Biletul zilei la pariuri duminica 2 aprilie 2023 Castig de peste 600 de lei cu meciuri din Italia si Anglia
Biletul zilei de duminică, 2 aprilie 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Italia și Anglia care au o doză uriașă de interes și în care se dau bătălii grele pentru locurile de cupe europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,01 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Monza – Lazio Roma, din etapa a 28-a din Serie A, care începe la ora 16:00. Un joc extrem de important pentru oaspeți care se luptă din greu pentru a prinde Top 4.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Newcastle – Manchester United, din runda a 29-a din Premier League, programată de la ora 18:30. Pe St. James’ Park se ascut cuțitele pentru locurile de Champions League.

Cotă de 1,82 de la Monza – Lazio pentru biletul zilei

Gazdele au parte de un sezon mult peste așteptări și, deși sunt în partea a doua a clasamentului, nu au probleme cu retrogradarea, astfel că acest duel este unul cu mult mai important pentru laziali.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Maurizio Sarri conduce plutonul care se duelează pentru a rămâne în Top 4, însă orice pas greșit poate costa foarte mult. Eliminați din Conference League, romanii se pot concentra pe obiectivul intern.

Cu un lot mult mai solid, Lazio este favorită în fața unei formații care deja și-a depășit condiția. La acest meci vom miza pe varianta ”PsF2”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,82.

ADVERTISEMENT

Remiza de la Newcastle – Manchester United aduce o cotă de 3,30

Lupta pentru locurile de Champions League este una pasionantă în Premier League, iar întâlnirea dintre Newcastle și Manchester United este un adevărat șoc, deoarece se întâlnesc formațiile de pe locurile 3 și 5.

”Diavolii roșii”, care sunt în așteptarea unor noi proprietari însă veștile nu sunt deloc bune, caută să se revanșeze după ultimele două rezultate deloc favorabile din campionat: 0-7 cu Liverpool și 0-0 cu ultima clasată Southampton.

ADVERTISEMENT

Însă, Newcastle este în creștere formidabilă după ce s-a schimbat acționariatul și vrea să prindă Top 4. În aceste condiții, am ales pronosticul ”x solist și sub 4,5 goluri”, pentru că și cota de 3,30 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 601 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,82 pentru pronosticul ”PsF2” în meciul Monza – Lazio Roma și o cotă de 3,30 pentru ”x solist și sub 4,5 golur” la Newcastle United – Manchester United, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,01. Numai bună pentru un câștig de 601 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT