Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 24 martie 2024. Câștig de 550 de lei

Biletul zilei de duminică, 24 martie 2024, poate aduce un câștig de 550 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal, unul amical și altul din liga a doua din Spania.
23.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 24 martie 2024 Castig de 550 de lei
Biletul zilei de duminică, 24 martie 2024, poate aduce un câștig de 550 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal, unul amical și altul din liga a doua din Spania. Sursă foto: Diario Informacion
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri, un amical internațional și un duel din LaLiga 2, în care baza va sta în numărul de goluri. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,77 la Superbet și așteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul amical Italia – Ecuador, care începe la ora 22:00. ”Squadra azzurra” se pregătește pentru participarea la Euro 2024, în timp ce ecuadorienii vor merge la Copa America.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Racing Santander – Eldense, din  etapa a 32-a a ligii secunde din Spania, programată tot de la ora 22:00. Ambele formații se află la mijlocul clasamentului, fără prea mari griji cu retrogradarea.

Cotă de 2,10 de la Italia – Ecuador pentru biletul zilei

Deși este o deplasare extrem de obositoare, Federația Italiană a decis ca echipa națională să joace meciurile amicale din luna martie pe tărâm american. Scopul a fost de a rotunji veniturile forului.

ADVERTISEMENT

”Squadra azzurra” s-a calificat cu scandal la Euro 2024, după ce Ucraina nu a primit un penalty clar în minutele de prelungire ale întâlnirii din ultima etapă a preliminariilor care ar fi dus-o la turneul final.

Ambele combatante vin după victorii obținute în urmă cu câteva zile. Italia a trecut de Venezuela, scor 2-1, în timp ce Ecuador a învins Guatemala, scor 2-0. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: peste 2,5”, care are la Superbet o cotă de 2,10.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Santander – Eldense aduc o cotă de 2,75

În liga a doua spaniolă se dau bătălii extrem de aprige atât la vârf pentru promovarea în La Liga, cât și în jocul clasamentului pentru salvarea de la retrogradare. Santander are ca obiectiv să prindă măcar play-off-ul pentru promovare și este la 2 puncte de realizarea lui.

Gazdele au o serie excelentă în ultima perioadă, fiind neînvinse de 4 jocuri și urcând până pe locul 10. De partea cealaltă, micuța Eldense este pe 12, însă punctele sunt mult mai puține și speranțele de promovare sunt aproape nule.

ADVERTISEMENT

Cu Florin Andone care a ajuns să intre doar pe finalul întâlnirilor după ce a picat transferul la Dinamo, Eldense merge la Santander să joace fără bătăi de cap. În aceste condiții, am ales pronosticul ”interval goluri în fiecare repriză: 1-2”, pentru că și cota de 2,75 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 550 de lei

bzo

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,10 pentru pronosticul ”total goluri: peste 2,5” în meciul Italia – Ecuador și o cotă de 2,75 pentru ”interval goluri în fiecare repriză: 1-2” la Racing Santander – Eldense, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,77. Numai bună pentru un câștig de 550 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: