Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 30 decembrie 2021. Câștig de 325 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Anglia și Portugalia

Biletul zilei de joi, 30 decembrie 2021, poate aduce un câștig de 325 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal, unul din Anglia și altul din Portugalia.
29.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 30 decembrie 2021 Castig de 325 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Anglia si Portugalia
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Premier League și Primeira Liga în care sunt implicate formații cu pretenții la locurile fruntașe. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,25 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit valoros.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Manchester United – Burnley, din etapa a 20-a din Premier League, care va începe la ora 22:15. Deși sunt neînvinși de la venirea lui Ralf Rangnick, ”diavolii roșii” nu arată încă revirimentul așteptat.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Porto – Benfica Lisabona, din runda a 16-a din Primeira Liga, care are startul la ora 23:00. Marele derby al Portugaliei vine într-un moment critic pentru oaspeți și un eșec i-ar scoate din lupta la titlu.

Cotă de 1,74 de la Manchester United – Burnley pentru biletul zilei

Pe Old Trafford se joacă ultimul meci din Premier League pe anul 2021 și fanii lui Manchester United speră să asiste la un succes al favoriților care să-i readucă în lupta pentru locul 4 care asigură participarea în sezonul viitor de Champions League.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Diavolii roșii” vin după o remiză nemeritată pe terenul lui Newcastle, iar prestația și atitudinea avută de superstarul Cristiano Ronaldo a dat naștere la discuții aprinse. Nu puține sunt vocile care îl acuză pe portughez că este interesat doar de reușitele personale.

Este momentul potrivit ca Ronaldo să arate că-i pasă de Manchester, mai ales că adversarul este unul modest. Pentru acest meci vom alege varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Porto – Benfica aduc o cotă de 1,86

Portugalia închide anul cu eternul derby dintre Porto și Benfica. Însă, de această dată, disputa de pe Estadio de Dragao are o favorită certă, deoarece la gruparea din Lisabona scandalul e în floare.

După eșecul de săptămâna trecută cu Porto din Cupă, antrenorul Jorge Jesus și mijlocașul Pizzi au intrat într-un conflict de amploare. Tehnicianul l-a exclus din lot, jucătorii s-au revolatat, iar cel care a plătit în cele din urmă a fost Jesus, care a fost dat afară.

ADVERTISEMENT

Benfica nu-și poate permite să piardă pentru că asta ar însemna că titlul ar deveni un obiectiv irealizabil, însă Porto este neînvinsă în acest sezon și practicvă un joc încântător. În aceste condiții vom miza pe pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,86 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 325 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,74 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Manchester United – Burnley și o cotă de 1,86 pentru ”peste 2,5 goluri” la FC Porto – Benfica Lisabona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,25. Numai bună pentru un câștig de 325 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT