Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 12 septembrie 2022. Câștig de 450 de lei cu meciuri din SuperLiga

Biletul zilei de luni, 12 septembrie 2022, poate aduce un câștig de 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatul României.
11.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 12 septembrie 2022 Castig de 450 de lei cu meciuri din SuperLiga
Biletul zilei de luni, 12 septembrie 2022, poate aduce un câștig de 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatul României. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două ultimele două întâlniri din etapa a 10-a din SuperLiga, în care sunt implicate formații aflate în subsolul clasamentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,73 la Superbet şi aşteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul CS Mioveni – Universitatea Cluj, care începe la ora 18:00. Este duelul echipelor cu cele mai puține goluri marcate în debutul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FCSB – FC Voluntari, programată de la ora 21:00. Surprinzător, cele două combatante sunt departe de obiectivele propuse și de aici așteptăm un meci tăios.

Cotă de 2,25 de la CS Mioveni – Universitatea Cluj pentru biletul zilei

Așa cum era de așteptat încă de la începutul stagiunii, CS Mioveni și Universitatea Cluj sunt două candidate la retrogradare. Argeșenii l-au schimbat pe Alexandru Pelici cu Flavius Stoican și mutarea a fost de bun augur pentru că s-au întors cu 3 puncte de pe terenul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, ”șepcile roșii” n-au obținut încă vreo victorie după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, dar speră să facă asta la Mioveni, mai ales că l-au adus pe ultima sută de metri și pe Lorand Fulop.

Cu câte 5 goluri marcate fiecare, cele două formații au cele mai slabe ofensive din acest sezon. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 1,5 goluri”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la FCSB – FC Voluntari aduc o cotă de 2,10

Vicecampioana României are un start dezastruos de sezon pe plan intern, însă concentrarea a fost maximă pentru calificarea în grupele Conference League, acolo unde au început cu un eșec pe terenul lui West Ham după un meci curajos.

Pentru întâlnirea de pe Arena Națională, care va închide etapa a 10-a din SuperLiga, antrenorul Nicolae Dică a primit o veste bună, jucătorii Joyskim Dawa și Darius Olaru fiind recuperați după accidentările suferite la Londra.

ADVERTISEMENT

Totuși, FCSB este departe de potențialul maxim, există o oarecare stare de oboseală, iar ilfovenii pot profita de acest lucru. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele echipe marchează”, care are la Superbet o cotă de 2,10.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 450 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,25 pentru pronosticul ”sub 1,5 goluri” în meciul CS Mioveni – Universitatea Cluj și o cotă de 2,10 pentru ”ambele echipe marchează” la FCSB – FC Voluntari, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,73. Numai bună pentru un câștig de 450 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT