Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 18 iulie 2022. Câștig de peste 450 de lei cu meciuri de fotbal

Biletul zilei de luni, 18 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul ultimelor două meciuri de fotbal din prima etapă din SuperLiga.
17.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 18 iulie 2022 Castig de peste 450 de lei cu meciuri de fotbal
Biletul zilei de luni, 18 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul ultimelor două meciuri de fotbal din prima etapă din SuperLiga. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatul României, în care cuvântul de ordine este echilibru. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,84 la Superbet şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul FC Botoșani – Chindia Târgoviște, care va începe la ora 18:30. După un sezon în care a scăpat de retrogradare doar în baraj, oaspeții vor să nu mai trăiască aceleași emoții.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Petrolul Ploiești – FC Voluntari, care are startul la ora 21:30. ”Lupii galbeni” revin pe prima scenă după o pauză îndelungată și visează la un start cu dreptul.

Cotă de 2,15 de la Botoșani – Chindia pentru biletul zilei

Ambele formații au schimbat antrenorii în această vară și este de văzut cât de pozitive sunt aceste modificări. La Botoșani s-a încheiat era lui Marius Croitoru, iar alegerea lui Valeriu Iftime a fost Mihai Teja.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Moldovenii s-au despărțit de câțiva jucători importanți, însă lotul a fost completat imediat cu jucători necunoscuți care însă pot avea același traseu impresionant. Este recunoscut faptul că Botoșani descoperă jucători interesanți pe care apoi în vinde pe bani buni.

Chindia a fost preluată de Adrian Mihalcea, după ce Emil Săndoi a decis să renunțe la finalul sezonului trecut, unul extrem de agitat. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Superbet o cotă de 2,15.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Petrolul – Voluntari aduc o cotă de 2,25

Ploieștenii sunt pregătiți pentru primul joc în SuperLiga după o lungă perioadă petrecută pe a doua scenă a fotbalului românesc. Fanii vor umple arena ”Ilie Oană”, așa cum au făcut-o și în Liga 2, astfel că atmosfera este ca și asigurată.

Rămâne ca trupa lui Nae Constantin să și livreze. Și are valoarea să o facă, mai ales că în vară au fost aduși jucători mai mult decât interesanți precum Grozav, Jair, Ivanovski, Irobiso sau Tamaș, sosit chiar de la Voluntari.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii nu au făcut mari schimbări și mizează pe omogenitate. Obiectivul este calificarea în play-off, la fel ca și în sezonul precedent. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele echipe marchează”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 460 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul FC Botoșani – Chindia Târgoviște și o cotă de 2,25 pentru ”ambele echipe marchează” la Petrolul Ploiești – FC Voluntari, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,84. Numai bună pentru un câștig de 460 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT