Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni 19 aprilie 2021. Câștig de peste 260 de lei din Liga 2 și Premier League

18.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 19 aprilie 2021 Castig de peste 260 de lei din Liga 2 si Premier League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni 19 aprilie 2021. Un meci din Liga 2 și altul din Premier League, o cotă totală de 2,67 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 260 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu derby-ul din Liga 2 dintre FC U Craiova și Rapid București, care va începe la ora 21:00. Etapa a patra a play-off-ului le piune față în față pe echipele aflate pe primele două poziții.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Leeds United – FC Liverpool, din etapa a 32-a din Premier League, de la ora 22:00. Miza cea mare este pentru ”cormorani”, care luptă pentru a ajunge între primele patru în clasament.

Meciul FC U Craiova – Rapid aduce o cotă de 1,74 la biletul zilei

Aflate la egalitate de puncte în fruntea clasamentului din play-off-ul Ligii 2, FC U Craiova și Rapid pregătesc o bătălie aprigă pentru a arăta cine este cea mai bună echipă din divizie, dar și pentru a face un pas important spre promovare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Giuleștenii au trei victorii din tot atâtea meciuri în play-off, în timp ce oltenii au avut un semi eșec în chiar prima etapă, dar apoi și-au revenmit și au reluat parcursul bun pe care l-au avut în sezonul regulat.

Înainte de meci, Eugen Trică a avut o declarație neașteptată și i-a lăudat excesiv pe giuleșteni. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”FC U Craiova câștigă oricare repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Leeds – Liverpool aduc o cotă de 1,54

După ce a părăsit Champions League, Liverpool tremură pentru o loc în ediția viitoare a marii competiții și asta pentru că deocamdată este în afara Top 4. De aceea, o victorie pe terenul lui Leeds este obligatorie.

O altă variantă pentru ”cormorani” o reprezintă mult discutata Superligă europeană care se pare că prinde contur din ce în ce mai mult. Liverpool este printre cluburile fondatoare, iar un anunț despre noua competiție este așteptat în curând.

ADVERTISEMENT

Leeds și Liverpool sunt două formații cu orientare ofensivă și de aceea vom opta pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,54 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 267 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,74 pentru pronosticul ”FC U Craiova câștigă oricare repriză” în meciul FC U Craiova – Rapid București și o cotă de 1,54 pentru ”peste 2,5 goluri” la Leeds United – FC Liverpool, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,67. Numai bună pentru un câștig de 267 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: