Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 5 iunie 2023. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri de la Roland Garros

Biletul zilei de luni, 5 iunie 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Roland Garros.
04.06.2023 | 22:00
Biletul zilei la pariuri luni 5 iunie 2023 Castig de peste 400 de lei cu meciuri de la Roland Garros
Biletul zilei de luni, 5 iunie 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Roland Garros. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din optimile de finală de la Roland Garros, în care evoluează sportivi care și-au făcut un nume mare în circuit. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,24 la Unibet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Grigor Dimitrov – Alexander Zverev. Se anunță o partidă extrem de echilibrată între doi jucători care au arătat că se află într-o revenire extraordinară.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Iga Swiatek – Lesia Tsurenko. Liderul clasamentului WTA a spulberat tot ce a întâlnit în cale până acum și este greu de crezut că va putea fi oprită pe zgura pariziană.

Cotă de 1,98 de la Dimitrov – Zverev pentru biletul zilei

Este probabil cel mai așteptat meci din optimile de finală ale tabloului masculin, deoarece Dimitrov și Zverev sunt doi jucători fabuloși ce pot presta un tenis de calitate înaltă și să bucure publicul de la Paris.

ADVERTISEMENT

Bulgarul pare să fi renăscut după ce și-a făcut publică relația cu focoasa Mădălina Ghenea și nu a cedat niciun set la actuala ediție de French Open, însă trebuie spus că nici adversarii nu au fost dintre cei mai tari.

Neamțul arată că a trecut peste toate problemele medicale din ultima perioadă, iar victoria în fața americanului Frances Tiafoe i-a dat o încredere uriașă. La acest meci vom miza pe varianta ”total game-uri câștigate de Zverev: peste 20,5”, care are la Unibet o cotă de 1,98.

ADVERTISEMENT

Game-urile de la Swiatek – Tsurenko aduc o cotă de 2,14

Fără doar și poate Iga Swiatek, care revoluționează lumea tenisului, este marea favorită la câștigarea trofeului. Și nu doar pentru că este liderul WTA, ci pentru că prestațiile sale în prima săptămână au fost impresionate.

Au fost trei victorii scurte și în fiecare dintre acestea a avut cel puțin un set câștigat la zero. Mai mult, chinezoaicei Xinyu Wang i-a dat un dublu 6-0 în turul 3. Sunt statistici îngrijorătoare pentru Tsurenko, dar aceasta nu are nimic de pierdut.

ADVERTISEMENT

Și ucraineanca a făcut un turneu foarte bun până acum, câștigându-și partidele în minim de seturi în fața unor adversare mai bine cotate. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 16,5 game-uri”, pentru că și cota de 2,14 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 424 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,98 pentru pronosticul ”total game-uri câștigate de Zverev: peste 20,5” în meciul Grigor Dimitrov – Alexander Zverev și o cotă de 2,14 pentru ”peste 16,5 game-uri” la Iga Swiatek – Lesia Tsurenko, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,24. Numai bună pentru un câștig de 424 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT