Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 6 decembrie 2021. Meciurile din Turcia și România ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 400 de lei

Biletul zilei de luni, 6 decembrie 2021, poate aduce un câștig de aproximativ 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal care închid etapele din Turcia și România.
05.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 6 decembrie 2021 Meciurile din Turcia si Romania ne aduc la Gets Bet un castig de aproape 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Super Lig și Liga 1. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,90 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Konyaspor – Yeni Malatyaspor, din etapa a 15-a a campionatului Turciei, care va începe la ora 19:00. Marius Șumudică a ajuns pe loc retrogradabil și îl așteaptă o deplasare dificilă la Konya.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Botoșani – Universitatea Craiova, din runda a 18-a a Ligii 1, care are startul la ora 20:30. Este o adevărată bătălie între două formații care își doresc participarea în play-off.

Cotă de 2,00 de la Konyaspor – Malatyaspor pentru biletul zilei

Marius Șumudică a avut un start cu dreptul la Yeni Malatyaspor, dar ultima lună a fost una groaznică. Formația tehnicianului român nu a mai găsit calea spre victorie în ultimele 4 meciuri, a marcat un singur gol și a ajuns pe loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Vizibil nemulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție, Șumudică a cerut de urgență întăriri în perioada de transferuri din iarnă și dacă i se vor aduce jucătorii doriți promite că va pleca fără niciun ban în cazul în care termină sezonul mai jos de locul 10.

Konyaspor este revelația actualei stagiuni, fiind pe locul secund în clasament. Echipa pregătită de Ilhan Palut are a doua cea mai bună apărare din campionat, iar în lot îl regăsim și pe fostul fundaș brazilian de la FCSB, Guilherme. În aceste condiții vom miza pe pronosticul ”sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria Universității Craiova aduce o cotă de 1,95

La Botoșani se vor întâlni două formații cu pretenții mari în Liga 1, dar sunt pe o pantă descendentă. Moldovenii lui Marius Croitoru sunt deocamdată în afara locurilor de play-off, dar mpăstrează în continuare șanse de a intra în primele 6.

Oltenii au plecat la drum în acest sezon cu gândul la câștigarea titlului, dar parcursul de până acum este departe de a oferi garanția că măcar se vor bate pentru acest obiectiv. Cu trei înfrângeri la rând în ultimele etape, ”juveții” tremură și pentru locul de play-off.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf este conștient de problemele cu care se confruntă în Bănie, dar și-a propus să încheie anul cu patru victorii. Pentru acest meci vom alege pentru varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,95.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 390 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în meciul Konyaspor – Yeni Malatyaspor și o cotă de 1,95 pentru ”2 solist” la FC Botoșani – Universitatea Craiova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,90. Numai bună pentru un câștig de 390 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT