Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 6 februarie 2023. Câștig de peste 550 de lei cu meciuri din România

Biletul zilei de luni, 6 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 550 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga.
05.02.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 6 februarie 2023 Castig de peste 550 de lei cu meciuri din Romania
Biletul zilei de luni, 6 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 550 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri care încheie etapa cu numărul 24 din campionatul României și în care sunt implicate formații cu pretenții de play-off. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,53 la Unibet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul FC Botoșani – Petrolul Ploiești, care începe la ora 17:00. Ambele formații își joacă una dintre ultimele șanse în lupta de a prinde play-off-ul.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Farul Constanța – Universitatea Craiova, programată de la ora 20:00. La malul Mării Negre se joacă derby-ul acestei runde, între două echipe care visează cu ochii deschiși la titlu.

Cornerele de la FC Botoșani – Petrolul aduc o cotă de 2,88

În nordul Moldovei se va juca o partidă cu o încărcătură foarte mare, însă condițiile meteorologice nu sunt deloc unele care să îmbie la fotbal. Zăpada și gerul sunt la putere la Botoșani, astfel că este de așteptat ca jocul să nu foe unul extrem de calitativ.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Flavius Stoican a legat două victorii în ultimele două etape și a început să spere că ar putea face o figură frumoasă și în ultimul moment să prindă locul 6 la finalul sezonului regulat.

Ploieștenii au două înfrângeri de la începutul anului și dacă nu vor pune punct acestei căderi abrupte își pot lua adio de la finala campionatului. În aceste condiții, am ales pronosticul ”cele mai multe cornere: Petrolul Ploiești”, pentru că și cota de 2,88 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,92 de la Farul – Universitatea Craiova pentru biletul zilei

Farul vine după victoria fabuloasă obținută pe Arena Națională împotriva FCSB-ului, cu două goluri marcate în minutele de prelungire, și continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj.

Partida se joacă la doar o zi după ce ”Regele” Gică Hagi a fost sărbătorit așa cum se cuvine la împlinirea vârstei de 58 de ani. Însă, oltenii vin la Constanța hotărâți să-i strice petrecerea antrenorului de la Farul.

ADVERTISEMENT

Vestea proastă pentru Eugen Neagoe este că l-a pierdut pe mijlocașul Mihai Căpățână pentru acest joc. La acest meci vom miza pe varianta ”total cornere: impar”, care are la Unibet o cotă de 1,92.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 553 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,88 pentru pronosticul ”cele mai multe cornere: Petrolul Ploiești” în meciul FC Botoșani – Petrolul Ploiești și o cotă de 1,92 pentru ”total cornere: impar” la Farul Constanța – Universitatea Craiova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,53. Numai bună pentru un câștig de 553 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT