Sport

Biletul zilei la pariuri, marți 15 noiembrie 2022. Câștig de aproape 550 de lei cu meciuri de la Turneul Campionilor

Biletul zilei de marți, 15 noiembrie 2022, ne poate aduce câștiguri de aproape 550 de lei prin intermediul a două meciuri de tenis de la Turneul Campionilor.
14.11.2022 | 22:23
Biletul zilei la pariuri marti 15 noiembrie 2022 Castig de aproape 550 de lei cu meciuri de la Turneul Campionilor
Biletul zilei, marți, 15 noiembrie 2022, ne poate aduce un câștig de aproape 550 de lei. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cupa Mondială din Qatar este la un pas să înceapă, astfel echipele de club vor lua o pauză. Ne vom îndrepta atenția asupra unor meciuri interesante de tenis. Am ales să mizăm pe două meciuri de foc din „sportul alb”. Ambele se joacă în grupa Verde a Turneului Campionilor de la Torino. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 5,43 la Casa Pariurilor și așteptăm un profit major.

Cotă de 2,34 la meciul Rafael Nadal – Felix Auger-Aliassime

Atât Rafael Nadal (2 ATP), cât și Felix Auger-Aliassime (6 ATP) au pierdut meciurile de debut în grupa Verde a Turneului Campionilor. „El Matador” a cedat surprinzător, în două seturi, în fața lui Taylor Fritz, scor 6-7(3), 1-6.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Auger-Aliassime a pierdut împotriva lui Casper Ruud, scor 6-7(4), 4-6 după o oră și 52 de minute. Rafael Nadal are șansa să obțină prima victorie în grupele Turneului Campionilor, marți, 15 noiembrie, ora 15:00.

În precedentele meciuri directe, Nadal s-a impus de două ori, în timp ce tânărul sportiv canadian și-a adjudecat ultima întâlnire directă într-un turneu demonstrativ din Marea Britanie. Rafael Nadal a avut nevoie de 5 seturi și 4 ore și 23 de minute de joc pentru a trece de Auger-Aliassime anul acesta la Roland Garros. Totuși, ne vom baza pe experiență și vom miza pe varianta „1”, care are la Casa Pariurilor o cotă totală de 2,34.

ADVERTISEMENT

Meciul Casper Ruud – Taylor Fritz sare în ajutor cu o cotă de 2,32

În cealaltă partidă din grupa Verde se vor înfrunta câștigătorii primelor meciuri. Casper Ruud (4 ATP) și Taylor Fritz (9 ATP) se înfruntă marți, 15 noiembrie, ora 22:00. Meciul din sala Pala Alpitour din Torino va fi primul duel direct între cei doi tenismeni.

Casper Ruud a ajuns până în finala de la US Open, fiind învins în patru seturi de Carlos Alcaraz. Jucătorul norvegian nu a impresionat în ultimele meciuri pe hard, având un bilanț negativ în ultimele 6 partide, 4 înfrângeri și 2 victorii.

ADVERTISEMENT

Taylor Fritz a câștigat turneul ATP de la Tokyo la începutul lunii octombrie, însă a avut evoluții inconsistente în ultimele meciuri. Totuși, victoria cu Nadal ar putea să-i fi dat aripi uriașului tenismen american, care se poate baza pe un serviciu foarte puternic. Vom miza pe varianta „număr seturi: peste 2,5” care are la Casa Pariurilor o cotă totală de 2,32.

Biletul zilei la pariuri aduce un profit potențial de 543 de lei

Biletul zilei la pariuri
Biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,34 pentru pronosticul „1 ” în partida Rafael Nadal – Felix Auger-Aliassime și o cotă de 2,32 pentru „număr seturi: peste 2,5” la Casper Ruud – Taylor Fritz, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,43. Numai bună pentru un câștig de 543 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT