Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți 27 octombrie 2020. Câștig de 317 lei din UEFA Champions League

27.10.2020 | 00:26
Biletul zilei la pariuri marti 27 octombrie 2020 Castig de 317 lei din UEFA Champions League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți 27 octombrie 2020. Trei partide din UEFA Champions League, o cotă totală de 3,17 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce la sfârșitul zilei un câștig de aproape 320 de lei cu biletul zilei de marți la pariuri. Dacă ați fi mers pe mâna noastră ieri, ați avea acum în buzunar mai mult cu 280 de lei, pentru că biletul pe care vi l-am propus luni a ieșit fără probleme.

Toate meciurile selectate de noi pentru biletul zilei de marți încep la ora 22:00. Primul pe care îl vom analiza este cel dintre Atalanta și Ajax, din runda cu numărul doi a fazei grupelor UEFA Champions League, confruntare care le găsește pe cele două echipe în forme diametral opuse. În același timp se joacă și partida dintre Liverpool și Midtjylland.

ADVERTISEMENT

Pe Anfield Road, echipa lui Jurgen Klopp are oportunitatea de a se dezlănțui din punct de vedere ofensiv după ce danezii au luat patru goluri de la Atalanta în runda inaugurală. Biletul Zilei la pariuri se încheie cu Borussia Monchengladbach – Real Madrid. Se anunță un joc deschis având în vedere că în ultimele două meciuri, ambele formații au marcat cinci goluri și au încasat patru.

Apărarea slăbită a Atalantei și furia ofensivă a lui Ajax aduc o cotă de 1,23 pe biletul zilei

Ajax a făcut show total în ultima etapă din Eredivisie. În etapa a șasea, „lăncierii” au făcut un scor care probabil va fi imposibil de egalat mult timp de acum încolo. Au câștigat în deplasarea de la Venlo cu 13-0. Ca urmare a acestui rezultat, Ajax e lider în campionatul din Olanda, cu 15 puncte, la egalitate cu ocupanta locului 2, Vitesse. Are însă de departe cel mai bun golaveraj din campionat, 24 de goluri marcate și trei încasate.

ADVERTISEMENT

În primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor, echipa lui Erik ten Hag a fost învinsă chiar la ea acasă, de Liverpool, scor 0-1, dar acum vrea să profite de moralul scăzut al Atalantei. Deși a debutat în forță în cea mai tare competiție intercluburi, scor 4-0, la Midtjylland, „Zeița” a pierdut în Serie A înaintea meciului cu Ajax. La Bergamo, Atalanta a fost învinsă de Sampdoria, scor 1-3.

Pentru această confruntare, noi vom merge pentru biletul zilei la pariuri pe varianta „oaspeții marchează peste 0,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,23.

ADVERTISEMENT

Liverpool și Midtjylland promit festival de goluri cu o cotă de 1,71

Dacă în primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor nu a câștigat decât cu scorul de 1-0 în fața lui Ajax, Liverpool își propune să facă spectacol în runda cu numărul doi. „Cormoranii” primesc vizita lui Midtjylland, care a încasat patru goluri de la Atalanta în primul meci. Pe locul 2 în Premier League, cu 13 puncte, la fel ca liderul Everton, echipa lui Klopp are cel mai bun atac din Anglia.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Campioana en-titre a înscris 15 goluri până acum în cele șase meciuri pe care le-a jucat în Premier League. Pe locul 2 în competiția internă se află și Midtjylland. Campioana Danemarcei are 13 puncte, la fel ca liderul SonderjyskE.

ADVERTISEMENT

Având în vedere diferența de valoare dintre cele două formații, toate premisele duc către un meci spectaculos, în care Liverpool are mari șanse să dea o sumedenie de goluri. Aici vom opta pentru biletul zilei la pariuri pe pronosticul „peste 3,5 goluri”, care are o cotă foarte bună la Get’s Bet de 1,71.

Continuă Real Madrid forma bună din El Clasico? Cotă de 1,50 la meciul cu Monchengladbach

Moralul lui Real Madrid e la cote maxime după ce a câștigat derbyul cu FC Barcelona. A fost fix ceea ce avea nevoie trupa lui Zinedine Zidane. „Galacticii” au început cu stângul faza grupelor UEFA Champions League. Venită în vizită pe stadionul Alfredo Di Stefano, Șahtior Doneșk a câștigat cu scorul de 3-2. Era al doilea eșec la rând pentru campioana Spaniei, care pierduse înainte și contra celor de la Cadiz, scor 0-1.

Borussia Monchengladbach este o echipă cu un început bun în Bundesliga. Gazdele celor de la Real Madrid se află pe locul 5, cu opt puncte. Nici startul în faza grupelor Ligii Campionilor nu a fost unul rău deloc. Gladbach a remizat pe Giuseppe Meazza, cu Inter, scor 2-2.

În ciuda faptului că cele două echipe arată forme similare, „galacticii” pornesc cu prima șansă în această confruntare. Noi suntem însă rezervați să mergem în totalitate pe o victorie categorică a Realului, astfel că, pentru această partidă vom merge pe pronosticul „peste 2,5 goluri”, care la Get’s Bet are o cotă de 1,50.

Cotă totală de 3,17 pentru un posibil câștig de aproape 320 de lei cu biletul zilei la pariuri

biletul zilei la pariuri
Biletul zilei la pariuri, marți 27 octombrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,23 pentru pronosticul „oaspeții marchează peste 0,5 goluri” la Atalanta – Ajax, o cotă de 1,71 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” la Liverpool – Midtjylland, și o cotă de 1,50  pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la Monchengladbach – Real Madrid pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,17. Numai bună pentru un câștig de aproape 320 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT