Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 12 octombrie 2022. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri din Champions League

Biletul zilei de miercuri, 12 octombrie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri din Champions League.
11.10.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 12 octombrie 2022 Castig de peste 350 de lei cu meciuri din Champions League
Biletul zilei de miercuri, 12 octombrie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri din Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 4-a din faza grupelor Champions League, în care se duc bătălii aspre pentru calificarea în faza eliminatorie. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,78 la Superbet şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Rangers – FC Liverpool, din Grupa A, care începe la ora 22:00. ”Cormoranii” au un sezon modest, dar nu își permit să nu ajungă în optimile celei mai importante competiții de club.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Bayer Leverkusen – FC Porto, din Grupa B, programată tot de la ora 22:00. Este un duel pentru ocuparea poziției secunde într-o grupă dominată surorinzător de Club Brugge.

Golurile de la Rangers – Liverpool aduc o cotă de 1,80

Scoțienii caută revanșa în derby-ul britanic după umilința suferită în urmă cu o săptămână pe Anfield Road, dar în același timp vor și primele puncte. Rămâne de văzut dacă în absența accidentatului Ianis Hagi vor reuși primul gol din faza grupelor.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Trupa lui Jurgen Klopp traversează o perioadă neagră în Premier League, dar pe plan european, după eșecul drastic de la Napoli, și-a mai revenit și e favorită la locul 2. Rămâne de văzut cum se vor descurca ”cormoranii” în Scoția, mai ales că l-au pierdut și Luis Diaz.

Ținând cont și de atmosfera incendiară de la Glasgow, este de așteptat să iasă un meci de calitate între cele formații. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri: 1-3”, care are la Superbet o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 de la Leverkusen – Porto pentru biletul zilei

În Germania va fi o adevărată bătălie, deoarece um eșec pentru oricare dintre echipe poate însemna ratarea calificării în fazele eliminatorii. Și asta pentru că belgienii de la Club Brugge au făcut o adevărată demonstrație de forță în primele 3 etape și nu prea mai au cum să rateze câștigarea grupei.

Nemții vor să-și ia revanșa după înfrângerea suferită la Porto în urmă cu o săptămână, dar trupa lui Sergio Conceicao pare în revenire de formă. Întâlnirea de pe BayArena va fi arbitrată de Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

Deși sunt două formații croite pentru atac, miza ar putea să-și pună amprenta pe joc și teama de eșec să ducă la un joc închis. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 360 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”interval goluri: 1-3” în meciul Rangers – FC Liverpool și o cotă de 2,10 pentru ”sub 2,5 goluri” la Bayer Leverkusen – FC Porto, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,78. Numai bună pentru un câștig de 360 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT