Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 24 noiembrie 2021. Meciurile din Champions League ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 400 de lei

Biletul zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din faza grupelor Champions League.
23.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 24 noiembrie 2021 Meciurile din Champions League ne aduc la Gets Bet un castig de aproape 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 5-a a cele mai importante competiții europene, în care vor juca patru formații de top. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,98 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit impresionant.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Atletico Madrid – AC Milan, din Grupa B care va începe la ora 22:00. Este ultima șansă a italienilor de a păstra șanse pentru primăvara europeană, dar spaniolii sunt și ei cu cuțitul la os.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este derby-ul Manchester City – Paris Saint-Germain, din Grupa A, care are startul tot la ora 22:00. Este cea mai așteptată partidă a rundei, un adevărat duel al celor mai bogate cluburi.

Victoria lui Atletico aduce o cotă de 1,62

În cele patru etape disputate până acum, Atletico Madrid are o singură victorie, venită în finalul partidei de pe San Siro, atunci când Milanul era în inferioritate numerică, iar Diego Simeone tremură pentru calificarea în optimi.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Probabil cu Cipărian Tătărușanu în postura de titular pentru ultima dată în acest sezon de Champions League, deoarece Mike Maignan este refăcut după operație la mână, italienii încă mai speră într-o minune, dar pentru asta trebuie să câștige obligatoriu pe Wanda Metropolitano.

Va fi un duel interesant și pentru că Simeone a jucat în cariera sa la rivala Inter și este binecunoscut faptul că argentinianul se ambiționează și mai mult în astfel de întâlniri. Pentru acest meci vom alege pentru varianta ”1 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,62.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,45 de la Manchester City – PSG pentru biletul zilei

Șocul rundei va avea loc pe Etihad Stadium, acolo două dintre principalele pretendente la trofeu se vor lupta pentru obținerea locului 1 în grupă. Deși au câștigat meciul tur cu 2-0, francezii sunt outsideri după remizele neaștepte cu mai modestele Club Brugge și RB Leipzig.

Vestea bună pentru Mauricio Pochettino este recuperarea lui Sergio Ramos, care ar putea să-și facă debutul la PSG. Pep Guardiola și-a redresat bine echipa după insuccesul de pe Parc des Princes și nu concepe să nu aibă șefia grupei, care, teoretic, i-ar aduce un adversar mai facil în optimi.

ADVERTISEMENT

Parizienii au un atac stelar cu Messi, Mbappe și Neymar, dar defensiva scârțâie din toate încheieturile și vicecampioana din Premier League știe cel mai bine să profite de acest lucru. În aceste condiții vom miza pe pronosticul ”1 pauză / 1 final”, pentru că și cota de 2,45 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 398 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,62 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Atletico Madrid – AC Milan și o cotă de 2,45 pentru ”1 pauză / 1 final” la Manchester City – Paris Saint-Germain, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,98. Numai bună pentru un câștig de 398 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT