Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 25 ianuarie 2023. Câștig de peste 600 de lei cu meciuri din Germania și Anglia

Biletul zilei de miercuri, 25 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din Bundesliga și Cupa Ligii Angliei.
24.01.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 25 ianuarie 2023 Castig de peste 600 de lei cu meciuri din Germania si Anglia
Biletul zilei de miercuri, 25 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din Bundesliga și Cupa Ligii Angliei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Germania și Anglia. La nemți se joacă pentru locurile de cupe europene, în timp ce în Insulă e o bătălie pentru a prinde ultimul act al unei competiții de prestigiu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,03 la NetBet şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul FSV Mainz – Borussia Dortmund, din etapa a 17-a din Bundesliga, care începe la ora 19:30. După ce au încheiat 2022 în genunchi, ”galben-negrii” par să-și fi revenit în startul noului an.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Nottingham Forest – Manchester United, din prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei, programată de la ora 22:00. ”Diavolii roșii” sunt în căutarea primului trofeu sub comanda lui Erik ten Hag.

Cotă de 3,21 de la Mainz – Dortmund pentru biletul zilei

Borussia Dortmund pare să aibă un an de tranziție și se află abia pe locul 6 în Bundesliga înaintea încheierii ultimei etape a turului, dar trupa lui Edi Terzic nu a depus armele, mai ales că până la poziția secundă nu sunt decât 2 puncte.

ADVERTISEMENT

Cu un Jude Bellingham în mare formă și revigorați în atac odată cu revenirea lui Sebastian Haller, care a reușit să învingă cancerul, ”galben-negrii” sunt cu moralul ridicat după victoria nebună din runda trecută, scor 4-3 cu Augsburg.

Deplasarea la Mainz nu va fi chiar o plimbare pe bulevard, dar Dortmund a arătat o plăcere în a juca fotbal de calitate și o forță ofensivă așa cum ne-a obișnuit în trecut. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 solist și peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 3,21 oferită de NetBet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Nottingham – Manchester United aduc o cotă de 1,88

”Pădurarii” sunt neînvinși pe The City Ground de la mijlocul lunii septembrie și arată că alături de propriul public pot deveni o forță neașteptată, însă United se află într-un moment bun al sezonului.

Deși au pierdut cu Arsenal, oamenii lui Erik ten Hag au arătat multă calitate și realizează că această Cupa Ligii Angliei este cel mai ușor de atins trofeu în acest sezon. Fanii au început să creadă în proiectul olandezului și așteaptă cu sufletul la gură un posibil transfer al golgheterului Harry Kane.

ADVERTISEMENT

Deși este doar prima manșă a semifinalei, este puțin probabil ca cele două formații să joace la așteptare. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la NetBet o cotă de 1,88.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 603 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 3,21 pentru pronosticul ”2 solist și peste 2,5 goluri” în meciul FSV Mainz – Borussia Dortmund și o cotă de 1,88 pentru ”peste 2,5 goluri” la Nottingham Forest – Manchester United, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,03. Numai bună pentru un câștig de 603 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT