Sport

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 27 august 2022. Câștig de peste 500 de lei cu două meciuri din Premier League și Serie A

Biletul zilei de sâmbătă, 27 august 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatele Angliei și Italiei.
26.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri sambata 27 august 2022 Castig de peste 500 de lei cu doua meciuri din Premier League si Serie A
Biletul zilei de sâmbătă, 27 august 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatele Angliei și Italiei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Premier League și Serie A, în care evoluează formații aflate în mare căutare de puncte. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,22 la Betano şi aşteptăm un profit apreciabil.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul FC Liverpool – AFC Bournemouth, din etapa a 4-a din Premier League, care va începe la ora 17:00. ”Cormoranii” au început mizerbail sezonul și au ocazia acum de a pune lucrurile pe făgașul normal.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este US Cremonese – FC Torino, din etapa a 3-a din Serie A, care se va disputa de la ora 19:30. Gazdele sunt în căutarea primului punct după ce au reușit promovarea.

Cotă de 2,27 de la Liverpool – Bournemouth pentru biletul zilei

În ciuda faptului că Jurgen Klopp emană multă liniște, situația la Liverpool nu este deloc așa după startul ratat de sezon. Au fost remizele cu modestele Fulham și Crystal Palace, însă eșecul cu Manchester United a încins spiritele.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Șansa ”cormoranilor” o reprezintă faptul că urmează un joc cu o formație fără prea mari aspirații, Bournemouth încasând deja șapte goluri în primele trie meciuri de la revenirea în Premier League.

Este momentul ca echipa lui Klopp să renască în fața fanilor excepționali de pe Anfield Road. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri FC Liverpool: peste 3,5”, care are la Betano o cotă de 2,27.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Torino aduce o cotă de 2,30

Cremonese a avut un parcurs fantastic în sezonul precedent și a revenit în Serie A după o pauză de 26 de ani, însă bucuria promovării a trecut și startul de sezon în eșalonul de elită nu sunt deloc cele așteptate.

După o gafă monumentală în prima etapă cu Fiorentina, portarul Ionuț Radu a avut o prestație fantastică în meciul cu Roma. Cu toate acestea, Cremonese a pierdut pe Olimpico și situația devine una gri.

ADVERTISEMENT

Pe Stadio Giovanni Zini vine Torino, o formație care a făcut 4 puncte în primele două runde și care visează să prindă la final un loc de cupe europene. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 522 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,27 pentru pronosticul ”total goluri FC Liverpool: peste 3,5” în meciul FC Liverpool – AFC Bournemouth și o cotă de 2,30 pentru ”2 solist” la US Cremonese – FC Torino, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,22. Numai bună pentru un câștig de 522 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: