Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, sâmbătă, 9 martie 2024. Câștig de 521 de lei

Biletul zilei de sâmbătă, 9 martie 2024, poate aduce un câștig de 521 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga.
08.03.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri sambata 9 martie 2024 Castig de 521 de lei
Biletul zilei de sâmbătă, 9 martie 2024, poate aduce un câștig de 521 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Angliei și României, în care joacă echipe cu ambiții la trofee. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,21 la Unibet și așteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de sâmbătă la pariuri cu meciul Arsenal Londra – Brentford, din etapa a 28-a din Premier League, care începe la ora 19:30. ”Tunarii” trag tare pentru a rămâne în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Rapid București – FCSB, din runda a 30-a din SuperLiga, programată de la ora 20:00. Este marele derby al fotbalului românesc care pune capăt sezonului regulat.

Golurile de la Arsenal – Brentford aduc o cotă de 2,10

Trupa lui Mikel Arteta se află într-o formă excelentă, fiind neînvinsă în acest an în Premier League, timp în care a adunat 7 victorii consecutive și continuă lupta pentru marele trofeu cu Liverpool și Manchester City.

ADVERTISEMENT

”Tunarii” vin după ce i-au administrat o corecție zdravănă lui Sheffield United și este de așteptat că forța ofensivă să-și manifeste apetitul și la jocul cu Brentford, care nu mai are potențialul din sezoanele precedente.

Echipa antrenată de danezul Thomas Frank a coborât vertiginos în clasament și se află în lupta pentru supraviețuire. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: peste 3,5”, care are la Unibet o cotă de 2,10.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,48 de la Rapid – FCSB pentru biletul zilei

Întâlnirea se va desfășura cu casa închisă pe Arena Națională, astfel că cel puțin în tribune spectacolul este asigurat. În teren lucrurile nu sunt atât de simple, pentru că cele două formații sunt cu gândul la titlu.

Rapid este la 12 puncte în spatele liderului FCSB și are nevoie ca de aer de o victorie care să o apropie de principala pretendentă înainte de startul play-off-ului, însă există o oarecare teamă de forma arătată de Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștri” ar fi mulțumiți și cu un rezultat de egalitate care ar păstra distanța față de rivală. În aceste condiții, am ales pronosticul ”x solist în repriza a doua”, pentru că și cota de 2,48 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 521 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de sâmbătă la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,10 pentru pronosticul ”total goluri: peste 3,5” în meciul Arsenal Londra – Brentford și o cotă de 2,48 pentru ”x solist în repriza a doua” la Rapid București – FCSB, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,21. Numai bună pentru un câștig de 521 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT