Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 14 ianuarie 2022. Meciurile din Africa și Turcia ne aduc un câștig de aproape 350 de lei

Biletul zilei de vineri, 14 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Super Lig.
13.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 14 ianuarie 2022 Meciurile din Africa si Turcia ne aduc un castig de aproape 350 de lei
Biletul zilei de vineri, 14 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Super Lig. Sursă foto: haberturk.com
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Africa și Turcia în care în care sunt implicați antrenori români. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,59 la Superbet şi aşteptăm un profit apreciabil.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Malawi – Zimbabwe, din etapa a 2-a a Grupei B de la Cupa Africii pe Națiuni, care va începe la ora 18:00. Ambele formații sunt cu cuțitul la os și nu își mai permit pași greșiți.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Yeni Malatyaspor – Goztepe, din runda a 21-a din Super Lig, care are startul la ora 19:00. Sunt două echipe aflate în mare suferință și care joacă cu spectrul retrogradării desupra capului.

Golurile de la Malawi – Zimbabwe aduc o cotă de 1,67

Considerate outsiderele grupei, Malawi și Zimbabwe se vor lupta pentru ocuparea poziției a treia în grupă, care în urma jocului rezultatelor ar putea asigura calificarea în faza optimilor de finală.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ambele vin după o înfrângere cu 0-1 în debutul competiției. Malawi, pregătită de românul Mario Marinică, a cedat în fața naționalei din Guinea, în timp ce Zimbabwe a fost învinsă marea favorită a întrecerii, Senegal.

În condiții date este de așteptat ca ambele combatante se iasă la joc, deși resursele tehnice sunt destul de limitate. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 2+”, care are la Superbet o cotă de 1,67.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,15 de la Malatyaspor – Goztepe pentru biletul zilei

Situația lui Marius Șumudică la Malatyaspor este dramatică, echipa fiind pe ultimul loc, cu 15 puncte după 20 de etape, la trei puncte de grupul celor patru formații aflate deasupra sa, printre care și adversara din aceată etapă, Goztepe.

Malatyaspor a pierdut nemeritat runda trecută pe terenul liderului Trabzonspor, dar oficialii clubului, precum și cei ai orașului, sunt încrezători că tehnicianul român poate salva echipa de la retrogradare și chiar au mers în cantonament pentru a fi solidari cu ”Șumi”.

ADVERTISEMENT

Acest lucru poate fi un imbold pentru jucători, mai ales că o victorie cu Goztepe ar reaprinde flacăra salvării. În aceste condiții, am ales pronosticul ”PSF 1”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 342 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,67 pentru pronosticul ”total goluri: 2+” în meciul Malawi – Zimbabwe și o cotă de 2,15 pentru ”PSF 1” la Yeni Malatyaspor – Goztepe, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,59. Numai bună pentru un câștig de 342 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT