Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 15 iulie 2022. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri din SuperLiga

Biletul zilei de vineri, 15 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din prima etapă a campionatului României.
14.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 15 iulie 2022 Castig de peste 350 de lei cu meciuri din SuperLiga
Biletul zilei de vineri, 15 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din prima etapă a campionatului României. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri care deschid noul sezon din SuperLiga și în care cuvântul de ordine este echilibrul. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,66 la Fortuna şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC Hermannstadt – CS Mioveni, care va începe la ora 18:30. Este un duel între o nouă promovată și o formație care a reușit să se salveze in extremis.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care are startul la ora 21:30. Oltenii sunt favoriți, dar oaspeții sunt mereu o nucă tare.

Golurile de la Hermannstadt – Mioveni aduc o cotă de 2,02

Sibienii au revenit după un singur an pe prima scenă a fotbalului românesc, dar sunt în continuare nevoiți să-și joace meciurile de acasă la Mediaș. O altă problemă pentru Hermannstadt este amenda drastică primită de la FRF.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cu toate acestea, Marius Măldărășanu a pus pe picioare o formație interesantă care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Același pe care îl au și oaspeții de la CS Mioveni, care l-au îndeplinit și în sezonul precedent.

Ambele formații vor să înceapă cu dreptul stagiunea, așa că miza în acest joc este ofensiva. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele marchează”, pentru că și cota de 2,02 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,81 de la Universitatea Craiova – Sepsi pentru biletul zilei

Oltenii pornesc și în acest sezon cu gânduri mărețe, dorind să câștige titlul după o pauză de 32 de ani. Astfel, patronul Mihai Rotaru a decis să-l dea afară pe Laurențiu Reghecampf după stagiunea ratată și l-a adus în locul său pe Laszlo Balint.

Noul tehnician din Bănie va beneficia doar la meciul cu Sepsi de portarul italian Mirko Pigliacelli, acesta urmând să plece apoi la Palermo. Cu un lot fără întăriri prea mari, Balint va încerca să facă minuni.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Sepsi are un moral bun după ce a câștigat Supercupa României, însă este cu un ochi și la partida ce o așteaptă la mijlocul săptămânii viitoare în Conference League. La acest meci vom miza pe varianta ”gazdele marchează primul gol”, care are la Fortuna o cotă de 1,81.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 366 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,02 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul FC Hermannstadt – CS Mioveni și o cotă de 1,81 pentru ”gazdele marchează primul gol” la Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,66. Numai bună pentru un câștig de 366 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT