Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 22 aprilie 2022. Meciurile din România ne aduc un câștig de peste 500 de lei

Biletul zilei de vineri, 22 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din etapa a 6-a a play-out-ului din Liga 1.
21.04.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 22 aprilie 2022 Meciurile din Romania ne aduc un castig de peste 500 de lei
Biletul zilei de vineri, 22 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din etapa a 6-a a play-out-ului din Liga 1. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România în care joacă formații care nu mai au nicio șansă de salvare de la retrogradare sau de a scăpa de baraj. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,01 la Unibet şi aşteptăm un profit mare.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul Academica Clinceni – CS Mioveni, care va începe la ora 17:30. Singura miză a acestui joc o au oaspeții, care încă nu au scăpat de grijile unui eventual baraj.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Gaz Metan Mediaș – Dinamo București, care are startul la ora 20:00. Este un meci fără implicații, deoarece gazdele sunt retrogradate matematic în Liga 2, iar ”câinii” se pregătesc pentru barajul de rămânere în primul eșalon.

Golurile de la Clinceni – Mioveni aduc o cotă de 2,32

Ilfovenii adună penalizări după penalizări pentru neplata jucătorilor și a ajuns la -3 în clasamentul din play-out, iar acest lucru o trimite matematic în divizia inferioară din sezonul viitor, la doar un an după ce juca surprinzător în play-off.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Mioveniul a îngropat etapa trecută Dinamo în mrejele barajului și duce acum o luptă cu vecina Chindia Târgoviște pentru evitarea celui de-al doilea loc care duce la barajul ce se poate dovedi extrem de periculos.

Ținând cont de faptul că Academica este o echipă în degringoladă, este de așteptat că trupa lui Alexandru Pelici să nu aibă prea mari probleme. Pentru acest joc am ales pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,32 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,16 de la Gaz Metan – Dinamo pentru biletul zilei

Mediașul a ajuns la un neverosimil -25 în clasamentul din play-out din cauza depunctărilor primite ca urmare a datoriilor, iar echipa care cîndva cocheta cu cupele europene este pe punctul de a se desființa la finalul acestui sezon.

După ce au încasat opt goluri pe Giulești, tinerii jucători ai Gazului primesc vizita unei formații care traversează și ea cel mai negru sezon din istorie. Este vorba de Dinamo, căreia nu i-a mai rămas altceva de făcut decât să se pregătească pentru baraj.

ADVERTISEMENT

Până la momentul crucial al acestui sezon, ”câinii” vor să-și umfle mușchii în fața unor copii care au fost aruncați mult prea cruzi într-o bătălie atât de mare. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 3,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 2,16.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 501 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri  la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,32 pentru pronosticul ”peste 3,5 goluri” în meciul Academica Clinceni – CS Mioveni și o cotă de 2,16 pentru ”peste 3,5 goluri” la Gaz Metan Mediaș – Dinamo București, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,01. Numai bună pentru un câștig de 501 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT