Sport

Biletul zilei la pariuri, vineri, 22 octombrie 2021. Meciurile din Liga 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de vineri, 22 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
21.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri vineri 22 octombrie 2021 Meciurile din Liga 1 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 13-a din Liga 1 în care evoluează formațiile din Craiova. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,25 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de vineri la pariuri cu meciul FC U Craiova – Gaz Metan Mediaș, care va începe la ora 17:30. Oltenii au ajuns în subsolul clasamenmtului și orice punct pierdut, mai ales acasă, îi poate scufunda și mai mult.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, care are startul la ora 20:30. Echipa lui Laurențiu Reghecampf vine după trei victorii la rând și simte că este momentul să reinte în lupta la titlu.

Cotă de 1,74 de la FC U Craiova – Gaz Metan pentru biletul zilei

Rezultatele catastrofale din ultima perioadă a craiovenilor au dus la schimbarea lui Adrian Mutu cu Flavius Stoican, însă nici acesta nu a reușit să schimbe deocamdată situația, deși se vede o ușoară îmbunătățire a jocului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Oltenii au ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie și pentru ai ar putea fi și un blocaj mental din care nu pot ieși. În schimb, ardelenii vin după o victorie în fața lui Dinamo printr-o dublă a lui Ronaldo Deaconu.

Medieșenii par schimbați mult în bine după ce pe banca tehnică a ajuns Ilie Poenaru. Pentru acest meci am ales varianta ”șansă dublă: x2”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

ADVERTISEMENT

Victoria Universității Craiova aduce o cotă de 1,86

Laurențiu Reghecampf pare să fi găsit echilibrul la formația din Bănie, iar ultimele meciuri arată că ”juveții” sunt într-o revenire de formă. Au ajuns pe loc de play-off, însă obiectivele sunt mult mai mari.

În schimb, Chindia Târgoviște a uitat să câștige în ultima lună, mai mult nereușind să marcheze în ultimele trei partide din Liga 1. Emil Săndoi este un antrenor experimentat, dar se pare că a extras toată seva din jucătorii dâmbovițeni.

ADVERTISEMENT

De aceea, este de așteptat ca Universitatea Craiova să joace tare și să caute victoria în partida de la Ploișeti, mai ales că își doresc să o dedice pentru regretatul Ilie Balaci. În aceste condiții mizăm pe pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 1,86 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 325 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de vineri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,74 pentru pronosticul ”șansă dublă: x2” în meciul FC U Craiova – Gaz Metan Mediaș și o cotă de 1,86 pentru ”2 solist” la Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,25. Numai bună pentru un câștig de 325 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT