Sport

Billel Omrani a fost prezentat oficial și s-a antrenat în premieră cu FCSB. Ce număr și-a ales atacantul francez. Video

Billel Omrani a îmbrăcat în premieră tricoul roș-albastru. Francezul a fost prezentat oficial la FCSB și s-a antrenat deja cu noii colegi.
13.09.2022 | 15:37
Billel Omrani a fost prezentat oficial si sa antrenat in premiera cu FCSB Ce numar sia ales atacantul francez Video
Billel Omrani a prezentat oficial la FCSB și s-a antrenat în premieră cu roș-albaștrii. Ce număr și a ales atacantul francez. FOTO: Instagram FCSB
ADVERTISEMENT

Billel Omrani (28 de ani) a fost prezentat la FCSB. Francezul, al cărui transfer a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, a îmbrăcat pentru prima dată tricoul vicecampioanei României, pentru care va evolua cu numărul 19.

Billel Omrani, prima apariție în tricoul lui FCSB. Francezul a fost prezentat oficial

La FCSB, numărul 19 a fost purtat ultima dată de Ianis Stoica, cel căruia i-a fost oferit numărul 9, cu promisiunea că va el va fi principalul atacant al echipei în acest sezon. De la acel moment pare să fi trecut însă o eternitate. Între timp, sub comanda lui Nicolae Dică au ajuns vârfuri cu mult mai mare greutate, precum Compagno, Miculescu, Rusu și Omrani.

ADVERTISEMENT

„Bine ai venit, Billel Omrani!

FCSB anunță sosirea lui Billel Omrani, care a evoluat, până sezonul trecut, pentru CFR Cluj.

Atacantul francez în vârstă de 29 de ani va purta tricoul cu numărul 19 și a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franța. Acesta a început fotbalul la Olympique Marseille și a mai evoluat, în Franța, pentru AC Arles Avignon.

ADVERTISEMENT

Din septembrie 2016 și până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion și 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares și Cupa Ligii Franței, cu Olympique Marseille, 2012”, a scris FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Omrani, primul antrenament cu FCSB. Francezul, primit cu brațele deschise de colegi

După ce a fost prezentat oficial, Omrani a participat și la prima ședință de pregătire cu roș-albaștrii. Primul care l-a salutat a fost chiar unul dintre rivalii pe post, Bogdan Rusu.

ADVERTISEMENT

Au urmat apoi câteva glume cu căpitanul Florinel Coman, cu care pare să se fi împrietenit deja foarte bine. La FCSB, Omrani s-a regăsit și cu un fost coechipier de la CFR Cluj, fundașul Rachid Bouhenna.

Așadar, vârful în vârstă de 28 de ani pare că se va integra rapid la gruparea roș-albastră și nu se va lăsa afectat de notorietatea pe care o capătă în urma acestei mutări.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a ajuns la FCSB, în presă au apărut imagini cu Billel Omrani în stare de ebrietate, pe vremea când evolua în Gruia. Gigi Becali a văzut și el imaginile, iar reacția a fost una neașteptat de pozitivă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1X” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT