Sport

Billel Omrani, schimbat la pauză în FCSB – CFR Cluj! Atacantul francez, fără sclipiri de geniu în primele 45 de minute

Billel Omrani a fost schimbat la pauza meciului dintre FCSB și CFR Cluj, atacantul francez nu a ieșit în evidență în primele 45 de minute.
15.12.2022 | 21:30
Billel Omrani schimbat la pauza in FCSB  CFR Cluj Atacantul francez fara sclipiri de geniu in primele 45 de minute
Billel Omrani, schimbat la pauză în FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Billel Omrani a fost înlocuit cu David Miculescu, de la care conducerea vicecampioanei României se așteaptă la mai multe reușite.

Billel Omrani, schimbat la pauză în FCSB – CFR Cluj

Billel Omrani a fost schimbat la pauza meciului dintre FCSB și CFR Cluj, iar Leo Strizu l-a trimis în locul său pe David Miculescu, după ce atacantul francez nu a avut o primă repriză în care să se evidențieze.

ADVERTISEMENT

În emisiunea FANATIK SUPERLIGA a fost dezvăluită în exclusivitate informația conform căreia fostul atacant al CFR-ului va fi titular împotriva fostei sale echipe, conducerea „roș-albaștrilor” oferindu-i o nouă șansă, după golul marcat de acesta împotriva Chindiei Târgoviște, scor 2-0.

Golul marcat de Omrani împotriva Chindiei a reprezentat prima reușită a francezului de la transferul său la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT
  • 29 de ani are Billel Omrani

Omrani promitea spectacol cu CFR Cluj

Billel Omrani a vorbit la finalul meciului cu Chindia și le promitea fanilor FCSB-ului că își va da viața pe teren împotriva fostei sale echipe: „Ne gândim la meciul cu CFR Cluj. E un meci special pentru bine și am fost acolo mulți ani.

Îmi dau viața pe teren să câștig cu CFR. Am puțin emoții și e normal. E un meci foarte important și trebuie să câștigăm”.

ADVERTISEMENT

„E prea devreme să vorbim de titlu. Dacă vom câștiga cu CFR Cluj, ne putem gândi și la titlu. Eu nu am jucat patru luni.

E greu să joc imediat. Eu am înțeles foarte bine asta. Compagno a dat foarte multe goluri și normal să fie titular.

ADVERTISEMENT

Nu am avut pregătire. Acum mă simt mai bine. Nu sunt încă 100%, dar voi după cantonamentul de iarnă”, a mai spus Billel Omrani.

  • 1.300.000 de euro este cota de piață a lui Billel Omrani, conform transfermarkt.com

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2.07 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT