Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Omrani și Oaidă, titulari în locul lui Compagno și Olaru în meciul cu CFR Cluj. Fanatik confirmat. Update exclusiv

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au accidentat și nu vor putea evolua în derby-ul cu CFR Cluj. Fanatik a dezvăluit numele jucătorilor care îi vor înlocui.
15.12.2022 | 18:24
Omrani si Oaida titulari in locul lui Compagno si Olaru in meciul cu CFR Cluj Fanatik confirmat Update exclusiv
Răzvan Oaidă și Billel Omrani îi vor înlocui pe Darius Olaru și Andrea Compagno în meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT
15-12-2022
16:27

Răzvan Oaidă și Billel Omrani, titulari în derby-ul cu FCSB

FANATIK a avut dreptate! Răzvan Oaidă și Billel Omrani le iau locul lui Darius Olaru și Andrea Compagno în derby-ul pe care FCSB îl dispută în această seară cu CFR Cluj. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Vicecampioana României trimite în teren următorul prim „11”: Vlad – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Șut, Edjouma – Cordea, Omrani, Oct. Popescu

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

FCSB a pierdut două piese de bază din lot chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj în meciul restanță de la mijlocul săptămânii. Andrea Compagno și Darius Olaru s-au accidentat după o ciocnire violentă în meciul cu Chindia și nu vor mai putea evolua în acest an pentru roș-albaștri, informație anunțată în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Totodată, jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii numele jucătorilor care îi vor înlocui în derby-ul cu CFR Cluj.

Răzvan Oaidă și Billel Omrani îi vor înlocui pe Darius Olaru și Andrea Compagno în derby-ul cu CFR Cluj

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au accidentat grav în startul partidei împotriva Chindiei Târgoviște și nu vor mai putea juca pentru FCSB în acest an. Astfel, cei doi fotbaliști de bază din lotul condus de Leo Strizu și Mihai Pintilii vor rata derby-ul cu CFR Cluj, dar și ultimul din seria de trei meciuri pe care le-au avut programate pentru luna decembrie cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA, că locul lui Darius Olaru în primul 11 al FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj va fi luat de Răzvan Oaidă. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani l-a înlocuit pe Olaru și în meciul de la Ploiești în momentul accidentării.

Totodată, locul lăsat liber de Andrea Compagno în zona ofensivă va fi luat de Billel Omrani. Atacantul francez a înscris primul gol în tricoul roș-albaștrilor în partida de la Ploiești cu Chindia Târgoviște. „Din informațiile mele vă spun cine vor juca. Va juca 100% Oaidă la mijloc și în față va începe Omrani”, au fost cuvintele jurnalistului Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Ștefan Târnovanu nu va apăra în derby-ul cu CFR Cluj

Problemele de lot continuă pentru FCSB care nu se va putea baza pe Ștefan Târnovanu în meciul cu CFR Cluj. Portarul roș-albaștrilor a acuzat probleme înainte de partida cu Chindia Târgoviște când Andrei Vlad s-a aflat între buturi în SuperLiga pentru prima oară după o pauză de nouă luni.

„A avut o mică problemă la antrenament, din păcate n-a putut fi recuperat Fane. E șansa lui Vlad, e un portar foarte bun, am mare încredere în el”, declara Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Târnovanu nu va putea apăra nici în derby-ul cu CFR Cluj, iar locul în poartă va fi luat de Andrei Vlad. Va fi al doilea meci din acest sezon în SuperLiga pentru portarul în vârstă de 23 de ani care recent a declarat că vrea să părăsească lotul echipei finanțate de Gigi Becali.

CFR Cluj, probleme de lot înaintea derby-ului cu FCSB

Nici campioana României nu se poate lăuda cu un efectiv complet pentru partida cu vecina din clasament. CFR Cluj nu se va putea baza pe Kolinger și Muhar, care s-au accidentat, dar nici pe Lovro Cvek. Marcatorul din meciul cu FC Botoșani este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

„Lotul va fi refinisat. În vară s-au făcut multe schimbări. Muhar a acuzat o oboseală și am fost nevoiți să îl forțăm și acum e accidentat. Vom vedea în iarnă care vor fi schimbările.

Suntem mulțumiți de transferurile făcute, cu mici excepții. Muhar și Kolinger nu pot juca împotriva FCSB”, au fost cuvintele lui Cristian Balaj, președintele campioanei României, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT