Sport

„Bocciu” a trimis un mesaj special din arest! Ce a cerut galeriei Rapidului

„Bocciu”, liderul Peluzei Nord Rapid, a făcut un apel de ultimă oră la adresa suporterilor giuleșteni. Ce a transmis ultrasul din arest.
19.03.2024 | 16:30
Bocciu a trimis un mesaj special din arest Ce a cerut galeriei Rapidului
Bocciu a fost arestat pentru 30 de zile. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Bocciu” a fost reținut pentru 30 de zile, iar galeria Rapidului ar putea avea un nou lider de galerie în persoana lui Gigi Corsicanu. Liviu Ungurean a ținut să se adreseze tuturor suporterilor rapidiști prin intermediului avocatului său.

„Bocciu”, mesaj special pentru suporterii Rapidului: „Și-ar fi dorit să audă galeria Rapidului până acolo unde este el reținut”

Peluza Nord Rapid a rămas fără lider și a decis să protesteze la ultimul meci din Giulești. „Bocciu” a ținut să se adreseze suporterilor chiar și din spatele gratiilor: Prin intermediul lui Gigi Corsicanu s-a luat legătura cu avocatul lui Liviu Ungurean, iar Liviu ne-a transmis că le mulțumeste tuturor rapidiștilor că sunt alături de el, și face apel la toată suflarea rapidistă să fie alături de echipă, poate mai mult decât atunci când era el în peluză!”.

ADVERTISEMENT

Șeful galeriei Rapidului nu este de acord cu măsura pe care ultrașii au luat-o: „Iar la meciul cu Farul și-ar fi dorit să audă galeria Rapidului până acolo unde este el reținut. Nu vrea să lase galeria acum la greu, și speră la o decizie favorabilă și corectă din partea instanței”.

„Bocciu” se consideră nevinovat și speră că va fi pe stadion la viitoarea partidă: „Are încredere atât în instanță cât și în Dumnezeu că totul se va clarifica, și la meciul cu Craiova își dorește să conducă galeria Rapidului așa cum a făcut-o până acum.

ADVERTISEMENT

Liviu face apel la calm către toți Rapidiștii, iar în cazul în care decizia instanței va fi defavorabilă, atunci se va lua o hotărâre în privința viitorului galeriei Rapidului. Vom reveni cu detalii după decizia instanței!”, a fost comunicatul transmis pe vișiniu.ro.

„Bocciu”, interzis pe stadion chiar dacă va fi eliberat?

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a oferit ultimele detalii despre situația lui Liviu Ungurean: „Noi nu excludem nici varianta ca «Bocciu» să fie eliberat mai devreme și să nu primească interdicție pe stadioane, ca să poată conduce galeria în continuare.

ADVERTISEMENT

El a făcut contestație la decizia judecătorilor de a fi reținut în arest pentru 30 de zile. Să vedem ce se va întâmpla”.

Rapidiștii ar putea numi un nou lider în situația în care „Bocciu” nu va fi eliberat: „Dar dacă nu va câștiga recursul, trebuie să ne organizăm, să nu mai fim luați prin surprindere, cum s-a întâmplat la meciul cu Farul.

ADVERTISEMENT

Pentru că galeria, orice s-ar întâmpla, va rămâne alături de echipă, de club, cum e și firesc. Nu se va mai întâmpla ca la meciul cu Farul!”, a concluzionat Gigi Corsicanu.

ADVERTISEMENT