Fotbal intern

Bogdan Vintilă admite că FCSB nu e în cea mai bună formă: ”Există o scădere de concentare”

09.02.2020 | 13:44
Bogdan Vintila admite ca FCSB nu e in cea mai buna forma Exista o scadere de concentare
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, admite că jucătorii săi nu sunt în cea mai bună formă înaintea meciului cu Academica Clinceni, din etapa a 24-a a campionatului intern.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 4,65 este cota pentru “sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă admite că FCSB nu e în cea mai bună formă: ”La Voluntari au fost aspecte care m-au nemulțumit”

”La meciul cu Voluntari au fost anumite aspecte care m-au nemulțumit. Sper ca următorul meci să nu mai fie. Ne dorim să avem suporteri mai mulți în tribună. Avem nevoie de toate pârghiile posibile pentru a câștiga acest campionat”, a spus Bogdan Vintilă despre forma jucătorilor de la FCSB.

”Suntem înaintea unei partide dificile. Cei de la Clinceni au un lot bun și joacă un fotbal modern. Faptul că joacă împotriva noastră le va da un plus de adrenalină și entuziasm. Cele trei puncte sunt importante”, a declarat tehnicianul într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

”Un meci cu FCSB îți poate salva sezonul”

”E important meciul pentru că în trecut au fost probleme cu echipele mici. Trebuie să capacitez jucătorii și să-i fac să fie 100% concentrați. Meciurile care au rămas sunt cele mai grele. Există o scădere de concentare. Dar nu e o problemă. E specifică vârstei”, consideră Vintilă.

”Nu sunt meciuri ușoare pentru FCSB. Un meci cu FCSB îți poate salva sezonul. Există dorința și motivarea de a-i încurca pe cei mari. E normal”, a mai afirmat tehnicianul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

”Vreau să câștig toate meciurile”

”Totul depinde de noi. Nu contează înfrângererile CFR-ului. Trebuie să câștigăm noi totul. Pe mine mă interesează doar ce face FCSB! Vreau să câștig toate meciurile”, a precizat Bogdan Vintilă în încheiere.

Partida FCSB – Academica Clinceni, din etapa a 24-a din campionatul intern, se va disputa luni, 10 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională din București. Întâlnirea va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

Poenaru, ”săgeți” către Gigi Becali

Deranjat de zvonurile care alimentează faptul că FCSB nu va avea ”probleme” în meciul împotriva celor de la Academica Clinceni, antrenorul Ilie Poenaru a lansat mai multe ”săgeți”, inclusiv spre Gigi Becali.

Finanțatorul echipei FCSB a vorbit despre oferta pe care a primit-o pentru mijlocașul Florinel Coman de la un club important din Europa, dar a precizat că internaționalul român nu va pleca de la FCSB pentru o sumă mai mică de 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT