Sport

„Bomba” Emma a detonat Premier League! Fotografii incitante cu noul star din fotbalul englez

Frumoasa jurnalistă Emma Louise Jones îi încântă pe fanii fotbalului englez cu analizele pertinente pe care le face la BBC după fiecare etapă din Premier League.
29.12.2023 | 19:50
Fanii fotbalului englez stau lipiți de televizor atunci când Emma Louise Jones analizează meciurile din Premier League
ADVERTISEMENT

Anglia are de departe cel mai tare campionat din lume, dar nu se putea compara cu celelalte întreceri de top ale Europei atunci când venea vorba de frumusețile care apar pe „sticlă” în cel sportul-rege. Până când în lumina reflectoarelor a apărut E(mm)A.

Emma Louise Jones este noul star din… Premier League

Multe dintre starurile fotbalului mondial au ales să joace în Premier League pentru că acolo sunt banii și faima. Și televiziunile nu puteau rămâne în urmă. Iar Emma este vedeta din spatele jocului și al… ecranului care i-a făcut pe fani să stea lipiți de „sticla” televizoarelor chiar și după încheierea încleștărilor epice din iarbă.

ADVERTISEMENT

Emma Louise Jones s-a născut în Northwich, Cheshire, pe 21 decembrie 1990. A urmat cursurile „Sir John Deane’s Sixth Form College” înainte de a obține o diplomă în jurnalism de la Universitatea „Sheffield Hallam”. Apoi a aplicat la Universitatea „Staffordshire” și a obținut un „Master of Arts” în jurnalism de radiodifuziune în 2014.

Vorbind despre importanța pe care a avut-o educația în fulminanta sa carieră, Emma a povestit că în momentul în care a părăsit universitatea știa că este pregătită pentru a lucra în radio. Știa că acesta este drumul ei, dar a recunoscut că a fost nevoită să muncească din greu pentru a prinde toate chichițele unei meserii care doar din afară pare ușoară.

ADVERTISEMENT

Emma Louise Jones – carieră ascendentă, între radio și tv, cu „cantonamente” la Manchester și Leeds și contract final la BBC

Emma Louise Jones și-a început cariera ca jurnalist independent pentru „Channel 5 News”, unde a lucrat un an, între 2013 și 2014. Apoi s-a mutat la Manchester, la „Bauer Media”, ca reporter de televiziune pe „trafic și călătorii”. În ianuarie 2016 a revenit la prima sa dragoste, radioul, și a avut emisiuni la posturile „Hull’s Viking FM” și „Viking 2”.

Din octombrie 2017 și până în martie 2019 a fost prezentatoarea matinalului „Signal 1” pentru „Wireless Group Ltd.”, a fost gazda emisiunii „Q Live” și a lucrat ca prezentatoare la „Leeds TV”, postul cunoscutului club Leeds United.

ADVERTISEMENT

Colaborarea cu glorioasa, cândva, grupare din West Yorkshire, care în acel moment, ca și acum de altfel, se afla doar în Championship, a doua ligă engleză, a fost declicul pentru cariera sa, dar și momentul în care s-a îndrăgostit iremediabil de fotbal.

În 2018 a început să lucreze cu renumita casă de pariuri „William Hill”, colaborarea fiind încă pe „live”, și a avut o scurtă aventură cu BBC în perioada Campionatului Mondial din Rusia. A urmat o perioadă la „BBC Radio 5 Live” și la podcastul „Netball Nation”, iar din 2021 s-au mutat cu arme și bagaje la BBC, acolo unde prezintă emisiunile „MOTDx” și „ViaPlay”, în care are analizează meciurile de fotbal sau intervievează starurile din Premier League.

ADVERTISEMENT

Emma Louise Jones este regina rețelelor de socializare

Chipul angelic și formele absolut uluitoare au făcut rapid din Emma Louise Jones o vedetă de televiziune și un personaj care atrage ca un magnet bărbații. La acest aspect lucrează din greu chiar… ea, care urcă tot felul de fotografii sau filmulețe incendiare pe rețelele de socializare. Are în acest moment peste 400.000 de urmăritori pe Instagram, aproape 350.000 pe Twitter, urcă vertiginos și pe TikTok, unde a ajuns la aproape 300.000 de urmăritori.

O mare parte a acestor adepți au apărut în 2017, pe când lucra la „Leeds TV”. Numărul acestora a crescut vertiginos după ce anul următor Emma a postat un videoclip în care dansează alături de prezentatorul Ross Fidess, înainte să înceapă emisiunea care urma să acopere Liga de Rugby. De atunci, Emma și Ross repetă dansul regulat și videoclipul ajunge imediat pe rețelele de socializare, iar frumoasa blondă se amuză cu faptul că prestația lor se îmbunătățește de la o filmare la alta.

„Când am absolvit Universitatea, eram complet echipată (n.a. – „fully equipped” în original) pentru a lucra în jurnalismul de radiodifuziune și am muncit din greu pentru a ajunge unde sunt astăzi” – Emma Louise Jones

Cu pieptul înainte! …La vedere!

Munca în lumea sportului a pus-o pe Emma și în situații mai puțin așteptate, uneori chiar jenante, însă umorul căpătat din familie a ajutat-o să treacă peste acele momente. Ba chiar a împins-o să le facă publice!

Prezentă la terenul de antrenament al lui Leicester City, a trăit probabil cel mai stânjenitor moment din cariera sa. Îmbrăcată într-o salopetă de jeans cu fermoar, apetisanta jurnalistă s-a trezit că bustul său impunător nu mai… acceptă ținuta mult prea strânsă! Fermoarul a explodat pur și simplu de la gât până la buric, iar Emma s-a trezit cu sânii… la „înaintare”! Adică la… vedere în toată splendoarea lor! Spre deliciul evident și nemascat al fotbaliștilor lui Leicester!

A fost nevoită să plece de la baza de pregătire ținându-și strâns cu mâinile salopeta, dar a întâmpinat o nouă problemă când și-a dat seama că are nevoie de ambele brațe pentru a… conduce mașina până acasă. Ingenioasă, Emma a găsit soluția pentru a nu fi un „pericol” pentru ceilalți participanți la trafic care ar fi putut să observe generosul ei bust. Și-a acoperit pieptul cu… o pungă și așa a putut ajunge cu bine acasă.

Conștientă de faptul că „mama natură” a fost extrem de generoasă cu ea, Emma nu face rabat la apariții care să incite publicul. Cele mai explozive poze le urcă pe rețelele de socializare. Într-un dintre aceste fotografii apare într-o rochie albă mulată pe corp și cu un decolteu generos care atrage privirile bărbaților ca un magnet, mai ales că frumoasa blondă a „omis” să-și pună… sutien!

Un alt moment fabulos a venit din vacanța de lux pe care și-a petrecut-o la Mallorca. După o petrecere pe cinste în superba stațiune spaniolă, Emma a postat o fotografie în care apare doar într-un sutien negru, la care a scris: „Dacă Dumnezeu există, am nevoie ca el să-mi trimită imediat un remediu pentru mahmureală”. Un mesaj cu multe subînțelesuri, dar care arată că frumoasa blondă are și simțul umorului.

emma
Emma Louise Jones

Probleme pe internet pentru

Doar că toate aceste poze care înfierbântă publicul masculin aduc și aspecte negative, iar Emma a fost nevoită să treacă prin mai multe momente grele. A fost hărțuită de un bărbat pe stradă în timp ce își plimba cățelul. Agresorul i-a cerut să-l lase să-i facă poze, iar în momentul care a fost refuzat a trecut la un limbaj vulgar. Emma a împărtășit în mediul online experiența tristă pe care a avut-o și i-a îndemnat pe toți cei care sunt martori la asemenea scene să nu rămână impasibili.

Un al moment stânjenitor s-a petrecut când o parte din fotografiile sale au apărut pe un site de întâlniri amoroase. Ea a anunțat pe Instagram toată povestea și le-a cerut fanilor ei să fie convinși de faptul că nu au ajuns acolo cu știința ei. Ba chiar a și glumit pe această temă: „Ce este acest site? Spuneți-mi voi, nu vreau să caut pe Google”.

În mai multe rânduri Emma fost nevoită să șteargă din conturile sale de socializare anumite persoane care au depășit limita bunului simț. Așa cum singură a dezvăluit, unul dintre cei care nu mai au dreptul să o urmărească i-a trimis o poză cu organele genitale, iar altul a insistat cu întrebări mult prea intime.

Chiar dacă este o persoană deschisă și postează pe rețelele de socializare multe fotografii cu ea la muncă sau în vacanțe, Emma Louise Jones păstrează o discreție absolută în ceea ce privește viața privată. Nimeni nu știre dacă este implicată în vreo relație, pentru că niciodată nu a fost văzută afișându-se la brațul unui bărbat. Tot ce se știe este că iubește foarte mult animalele și are acasă un cățeluș din rasa Maltipoo, un hibrid provenit din împerecherea dintre un bichon maltez cu un pudel, pe care îl cheamă Teddy.

  • 34 de ani a împlinit Emma Louise Jones pe 21 decembrie
ADVERTISEMENT