Fotbal international

Borussia Dortmund a ajuns la București. Ce vedete de la Cupa Mondială vor juca la Superbet International Cup

Borussia Dortmund a anunțat lotul cu care vine pe Arena Națională la Superbet International Cup, unde le va înfrunta pe Rapid și Fiorentina.
09.12.2022 | 14:28
Borussia Dortmund a ajuns la Bucuresti Ce vedete de la Cupa Mondiala vor juca la Superbet International Cup
Delegația lui Dortmund se pregătește să plece către București, pentru Superbet International Cup, competiție la care le va înfrunta pe Rapid și Fiorentina.
ADVERTISEMENT
09-12-2022
12:37

Vedetele Borussiei Dortmund au ajuns la București pentru Superbet International Cup

Borussia Dortmund a ajuns vineri la București, acolo unde sâmbătă va participa, alături de Rapid și Fiorentina, la turneul amical Superbet International Cup.

avion dortmund 0088665_n(1)
Borussia Dortmund a sosit la București

În lotul deplasat de nemți în România se regăsesc mai toate vedetele echipei, chiar și jucători care au participat recent la Mondialul din Qatar. Printre starurile care le puteți urmări la lucru sâmbătă pe Arena Națională se numără Nico Schlotterbeck, Julian Brandt, Youssoufa Moukoko, Emre Can, Thorgan Hazard, Nico Schulz.

lot dortmund
Lotul Borussiei Dortmund pentru Superbet International Cup
09-12-2022
08:39

Delegația lui Dortmund pleacă spre București

Fotbaliștii Borussiei Dortmund se pregătesc de plecare către București, în vederea participării la Superbet International Cup, competiție ce va avea loc pe 10 decembrie, pe Arena Națională.

În avion se află și 8 jucători care au făcut parte din loturile de la Cupa Mondială din Qatar. Este vorba despre Schlotterbeck (Germania), Meunier (Belgia), Brandt (Danemarca), Pasalic (Croația), Adeyemi (Germania), Hazard (Belgia), Reyna (SUA) și Moukoko (Germania).

Borussia Dortmund a anunțat lotul care face deplasarea la Superbet International Cup, turneu amical care se va desfășura pe Arena Națională și la care vor mai participa Fiorentina și Rapid. Nemții au în lot vedete care au fost prezente recent la Cupa Mondială din Qatar.

Borussia Dortmund a anunțat lotul cu care vine la București pentru Superbet International Cup

Borussia Dortmund, Fiorentina și Rapid vor juca, pe rând, partide de 60 de minute, cu două reprize de câte o jumătate pe oră. Turneul amical de lux va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, începând cu ora 13:00 și va fi găzduit de Arena Națională.

ADVERTISEMENT

În prima partidă se vor duela Rapid și Borussia Dortmund, iar formația pregătită de Edin Terzic a anunțat lotul cu care va face deplasarea la București. Lotul vicecampioanei Germaniei are în componență 24 de fotbaliști. Opt dintre ei au fost prezenți și la Cupa Mondială din Qatar.

Totuși, în componența lotului formației din Germania se regăsesc și foarte mulți tineri. În a doua partidă, de la 14:30 Borussia Dortmund o va înfrunta pe Fiorentina, în timp ce de la 16:00, în ultimul meci, Rapid se duelează cu fosta echipă a lui Adrian Mutu, Fiorentina.

ADVERTISEMENT

Lotul Borussiei Dortmund pentru Superbet International Cup

Portari: Lotka, Kirsch

Fundași: Collins, Schlotterbeck, Papadopoulos, Coulibaly, Bueno, Schulz, Semic, Meunier, Passlack

Mijlocași: Ozcan, Pohlmann, Gurpuz, Emre Can, Brandt, Pasalic

Atacanți: Adeyemi, Malen, Hazard, Reyna, Bamba, Braaf, Moukoko.

Din lotul cu care Borussia Dortmund se va deplasa la București fac parte opt fotbaliști care au fost prezenți la Cupa Mondială din Qatar pentru echipa națională: Schlotterbeck (Germania), Meunier (Belgia), Brandt (Danemarca), Pasalic (Croația), Adeyemi (Germania), Hazard (Belgia), Reyna (SUA) și Moukoko (Franța).

Adrian Thiess a vorbit despre Superbet International Cup, turneul amical al Rapidului

Adrian Thiess, organizatorul evenimentului sportiv de pe Arena Națională care a reușit să le aducă la București pe Dortmund și Fiorentina, a dezvăluit când vor ajunge în capitală cele două echipe din Germania și Italia.

ADVERTISEMENT

„Borussia Dortmund și Fiorentina vor ajunge la București pe data de 9 decembrie. Seara va fi o masă oficială cu președinții cluburilor și cu alte oficialități. Evenimentul va începe la ora 13:00. Este și un trofeu, Cupa Superbet.

Avem patru televiziuni care vor transmite acest eveniment. Tocmai am semnat cu Voyo din grupul PRO. Digi, Prima și Orange vor transmite. Sper că vor fi 25-30.000 de suporteri. Am văzut că vremea e bună și nu e un impediment.

ADVERTISEMENT

Vor veni căpitanii celor două echipe. Fanatik a fost primul care a anunțat acest lucru și a dat mesajelor video. Din ce am aflat ieri, se pare că vor veni și cei care au fost la Cupa Mondială”, a declarat Adrian Thiess, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT