Fotbal international

Brazilia, show în optimi la Mondiale! Dar Seleção a pierdut un duel important cu rivala Argentina. Imaginile neaşteptate surprinse în tribune de Fanatik

Brazilia a făcut show în optimile CM, învingând cu 4-1 Coreea de Sud. Dar, Seleção a pierdut duelul la distanţă al galeriilor cu Argentina, imaginile din tribune fiind neaşteptate.
05.12.2022 | 22:54
Brazilia show in optimi la Mondiale Dar Selecao a pierdut un duel important cu rivala Argentina Imaginile neasteptate surprinse in tribune de Fanatik
Fotografie înainte de startul meciului Brazilia - Coreea de Sud. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

Brazilia s-a distrat în optimile de finală de la Campionatul Mondial, scor 4-1, împotriva Coreei de Sud. Seleção a rezolvat meciul în prima jumătate de oră, când avea deja 3-0. În sferturile de finală, echipa lui Tite va întâlni Croaţia.

Brazilia, show în optimi la Mondiale! Locuri libere în tribune la meciul Seleção

FANATIK a fost în tribune pe stadionul 974 la meciul dintre Brazilia şi Coreea de Sud şi chiar dacă lucrurile merg strună pentru selecţionata “auriverde” pe teren, nu acelaşi lucru se întâmplă şi în tribune. O privelişte rară este ca la meciurile Braziliei să fie locuri libere în tribune.

ADVERTISEMENT
Locuri libere în tribune la Brazilia - Coreea de Sud. Sursa: Fanatik
Locuri libere în tribune la Brazilia – Coreea de Sud. Sursa: Fanatik

Iar pe stadionul cu o capacitate de 45.000 de locuri au fost destul de multe locuri goale în tribune. Evident, fanii brazilieni au fost cei mai numeroşi, însă este surprinzător că arena nu a fost plină la un meci eliminatoriu de la Campionatul Mondial, aşa cum se aştepta toată lumea.

Locuri libere la meciul dintre Brazilia şi Coreea de Sud. Sursa: Fanatik
Locuri libere la meciul dintre Brazilia şi Coreea de Sud. Sursa: Fanatik

Brazilienii au pierdut lupta din tribune cu rivalii argentinieni!

Cel puţin până acum, brazilienii au pierdut lupta la distanţă, în tribune, cu rivalii argentinieni. Echipa lui Leo Messi a umplut arenele de la Mondial în fiecare meci, cu o majoritate covârşitoare a fanilor “albiceleste” în tribune.

ADVERTISEMENT
Peluza argentiniană la meciul cu Australia. Sursa: Fanatik
Peluza argentiniană la meciul cu Australia. Sursa: Fanatik

În plus, suporterii argentinieni au fost mult mai vibranţi. Pe parcursul meciului cu Australia au cântat din minutul 1 până la final, când au răsuflat uşuraţi pentru calificarea în sferturi în dauna celor porecliţi “Socceroos”. Iar după final, au mai scandat minute în şir cu jucătorii.

În ceea ce priveşte meciurile Braziliei, atmosfera este mai calmă. Peluza “auriverde” nu se aude atât de des, fiind multe momente de linişte. Ba chiar uneori se auzeau coreenii cu al lor “Daehanminguk”, pe care l-au făcut celebru în lumea întreagă la Campionatul Mondial din 2002, când au ajuns până în semifinale.

ADVERTISEMENT
Fanii Coreei de Sud, în meciul cu Brazilia. Sursa: Fanatik
Fanii Coreei de Sud, în meciul cu Brazilia. Sursa: Fanatik

Un jurnalist brazilian a explicat pentru Fanatik: “Suporterii noştri nu cântă tot meciul. Suntem mai pretenţioşi”

FANATIK a stat de vorbă cu unul dintre jurnaliştii brazilieni de la O Globo prezenţi la meci, care a explicat faptul că suporterii brazilieni sunt mai pretenţioşi decât cei argentinieni, care cântă până la finalul meciului indiferent de scor:

“Fanii Argentinei cântă din minutul 1 şi până la final, indiferent dacă echipa lor ia gol este condusă sau riscă să piardă meciul. Nu fac altceva în tribune, cântă cu pasiune. În ceea ce îi priveşte pe brazilieni, noi suntem un pic diferiţi. 

ADVERTISEMENT

Suporterul brazilian e iute la supărare şi în momentul în care nu îi convine scorul sau dacă echipa este condusă nu îşi mai încurajează echipa. Apar şi huiduielile. Suntem mai pretenţioşi. Normal, când totul merge bine, este super atmosferă”, a explicat jurnalistul.

Mesaj de susţinere al fanilor brazilieni pentru Pele. Sursa: Fanatik
Mesaj de susţinere al fanilor brazilieni pentru Pele. Sursa: Fanatik

La o victorie distanţă de un duel Brazilia – Argentina în semifinalele Mondialului!

Până acum este o mare diferenţă până acum între fanii rivalelor Brazilia şi Argentina. Însă, lucrurile se pot schimba în următoarele faze ale competiţiei, cele două rivale fiind la un meci distanţă de un duel direct în semifinalele Campionatului Mondial pe stadionul din Lusail.

Brazilia va întâlni Croaţia vineri, de la ora 19:00 pe stadionul Education City, în timp ce Argentina va juca împotriva Ţărilor de Jos în aceeaşi zi, de la ora 22:00, pe Lusail.


  • 1,57 este cota NetBet pentru pronosticul „2 solist” la meciul Maroc – Spania. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT