Sport

Brigada lui Istvan Kovacs, gafă uluitoare în Champions League! Jucătorilor nu le-a venit să creadă. Video

Istvan Kovacs a arbitrat meciul dintre Porto şi Şahtar Doneţk. Brigada condusă de centralul din Carei a făcut o gafă uluitoare la golul egalizator marcat de Sikan, în minutul 29.
13.12.2023 | 22:58
Brigada lui Istvan Kovacs gafa uluitoare in Champions League Jucatorilor nu lea venit sa creada Video
Istvan Kovacs şi Pepe. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Meciul dintre FC Porto şi Şahtar Doneţk, din ultima etapă din Champions League este condus de Istvan Kovacs. Arbitrul român este la al patrulea meci în cea mai importantă competiţie în actuala stagiune.

Brigada lui Istvan Kovacs, gafă uluitoare în Champions League!

Doar că în minutul 29 al meciului, brigada lui Istvan Kovacs a făcut o gafă de proporţii. Vasile Marinescu a ridicat fanionul, o parte a jucătorilor s-au oprit, iar Kovacs a făcut semn că meciul poate să continue.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Şahtarului au continuat faza şi au marcat prin Sikan, la o fază în care apărarea lui Porto a fost indusă în eroare de nehotărârea asistentului. Sikan nu s-a bucurat după gol, fiind vorba de o fază care urma să se decidă la VAR.

Iar la arbitrajul video, reuşita a fost validată, deşi Vasile Marinescu ridicase fanionul în primă instanţă. În ciuda protestelor jucătorilor lui FC Porto, care s-au oprit când au văzut fanionul, golul a fost valabil.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO FAZA AICI

Marinescu a ridicat fanionul în primă instanţă şi o parte a jucătorilor lui Porto s-au oprit
Marinescu a ridicat fanionul în primă instanţă şi o parte a jucătorilor lui Porto s-au oprit
Jocul a fost lăsat liber de Kovacs şi Şahtar a înscris prin Sikan
Jocul a fost lăsat liber de Kovacs şi Şahtar a înscris prin Sikan

Istvan Kovacs, luat peste picior după gafa brigăzii: “Real Madrid a început să negocieze!”

Istvan Kovacs i-a avut la cele două linii pe Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, al patrulea oficial fiind Marcel Bîrsan. În camera VAR se aflau Massimiliano Irrati (Italia) și Cătălin Popa.

Este un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Champions League. Iar lusitanii nu au ratat momentul prin care să îl ironizeze pe Istvan Kovacs, pe reţelele de socializare:

ADVERTISEMENT

“Real Madrid negociază cu Istvan Kovacs pentru a-şi asigura arbitrajele din fazele eliminatorii ale Champions League”, a scris unul dintre fani pe reţelele de socializare.

FC Porto se califică în optimi cu victorie sau rezultat de egalitate. În schimb, Şahtar poate prinde faza eliminatorie dacă reuşeşte să se impună pe Dragao. Câştigătoarea grupei este FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Ucrainenii au început campania cu două înfrângeri la rând, însă cu trei victorii în ultimele patru etape, inclusiv un succes cu Barcelona, i-a băgat pe cei de la Şahtar din nou în calculele pentru optimi.

ADVERTISEMENT