Sport

Burcă și-a certat colegii în direct după CFR – FCSB 1-1: „Yeboah nu pasează la 0-0, acum la 1-1. Nu așa s-au luat campionate”

Andrei Burcă a luat foc după CFR Cluj - FCSB 1-1. Fundașul ardelenilor s-a enervat din cauza individualismului de care au dat dovadă colegii săi, în frunte cu Yeboah.
09.04.2023 | 23:50
Burca sia certat colegii in direct dupa CFR  FCSB 11 Yeboah nu paseaza la 00 acum la 11 Nu asa sau luat campionate
Burcă și-a certat colegii în direct după CFR - FCSB 1-1: „Yeboah nu pasează la 0-0, acum la 1-1. Nu așa s-au luat campionate”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nu doar Florinel Coman a fost supărat pe propria echipă după CFR Cluj – FCSB 1-1. Andrei Burcă, fundașul gazdelor, s-a luat și el de colegi. Principalul vizat a fost Emmanuel Yeboah.

Andrei Burcă, dur cu colegii săi după CFR Cluj – FCSB 1-1. Emmanuel Yeboah, ținta principală: „Nu ne trebuie individualism”

Andrei Burcă nu a ezitat să își critice coechipierii după CFR Cluj – FCSB 1-1. S-a luat în special de Yeboah, pentru că atacantul ghanez nu a pasat într-un moment important al jocului.

ADVERTISEMENT

„Cred că a fost un meci disputat, de play-off, între două echipe care se bat la titlu. Am făcut un meci bun. Felicitări pentru golul lui Coman, dar până atunci am controlat partida. 

Și în tur am avut șansa să mai marcăm, dar Yeboah n-a pasat în fața porții. Așa și astăzi, la 1-1. Trebuie să ne dea de gândit. Aici am fost o echipă, așa s-au luat campionatele aici, nu trebuie să fim individualiști. 

ADVERTISEMENT

Astăzi, dacă treceam de acea lovitură liberă, nu aveau șanse. Îi simțeam pe teren. Trebuie să ne dea de gândit, la ultima fază nu se poate să rămân eu singur contra a trei adevrsari.

Trebuie să ne refacem și să luăm 3 puncte cu Sepsi dacă vrem să mai sperăm la campionat. Se joacă, cred că noi, FCSB și Farul am rămas în lupta pentru titlu”, a declarat Andrei Burcă, după CFR – FCSB 1-1.

ADVERTISEMENT

Bîrligea, lăudat de Dan Petrescu

În schimb, Dan Petrescu, care a fost nemulțumit de remiza cu FCSB, a avut un remarcat. Este vorba despre autorul golului clujenilor, Daniel Bîrligea, care a ajuns la cota 3 în acest sezon.

„Bîrligea, dacă nu se accidenta, cum face el mereu, nu-l schimbam. Bîrligea cred că a făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR. Nu știu ce are, aș vrea să știu și eu, dar nu știu. La 1-0, nu l-aș fi schimbat.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu este nimic grav acum, doar o crampă, a zis că nu mai putea să alerge”, a declaratDan Petrescu.

ADVERTISEMENT