Sport

Camelia Potec a fost jefuită în Barcelona! Momentele de panică prin care a trecut președintele Federației Române de Natație: „Vreau acasă!”. Foto

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație Pentatlon Modern, a fost jefuită în vacanța din Barcelona. Bagajele fostei sportive au fost furate din parcare.
25.02.2023 | 18:26
Camelia Potec a fost jefuita in Barcelona Momentele de panica prin care a trecut presedintele Federatiei Romane de Natatie Vreau acasa Foto
Camelia Potec a fost jefuită în Barcelona. Sursă foto: Instagram - @cameliapotec.
ADVERTISEMENT

Momente de groază pentru Camelia Potec în timpul vacanței din Barcelona. Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a fost jefuită după ce luneta mașinii pe care o închiriase în orașul spaniol a fost spartă, iar bagajele i-au fost furate.

Camelia Potec a fost jefuită în Barcelona! Multipla campioană mondială și europeană a ajuns în stare de șoc la poliție

Camelia Potec a făcut publice pe rețelele de socializare momentele teribile prin care a fost nevoită să treacă. Campioana olimpică de la Atena, care duminică, 19 februarie, a împlinit 41 de ani, a postat o serie de fotografii pe Instagram alături de mesajul „Jefuită în Barcelona”.

ADVERTISEMENT

„Sunt bine, mi-au furat doar o parte din bagaje. Şi au distrus maşina închiriată. Plus stresul, declaraţiile de la poliţie. Seară groaznică! Cel mai important lucru: sunt bine, vreau acasă (mai repede)”, a fost mesajul Cameliei Potec.

Speriată, Camelia Potec a vrut să ajungă cât mai repede acasă, astfel, campioana olimpică de la Atena la proba 200 de metri liber va afla răspunsul anchetatorilor din România.

ADVERTISEMENT
Camelia Potec a fost jefuită în Barcelona. Sursă foto: Instagram - @cameliapotec.
Camelia Potec a fost jefuită în Barcelona. Sursă foto: Instagram – @cameliapotec.
Camelia Potec a fost jefuită în Barcelona. Sursă foto: Instagram - @cameliapotec.
Camelia Potec a fost jefuită în Barcelona. Sursă foto: Instagram – @cameliapotec.

Camelia Potec, dezvăluiri despre bugetul pentru natație după ce Eduard Novak a împărțit banii pentru sport în 2023

Eduard Novak a ieșit la atac după ce conducătorii Federațiilor din România au reacționat dur cu privire la împărțirea banilor pentru sport în 2023. Camelia Potec a declarat în exclusivitate pentru FANATIK banii alocați pentru natație vor fi suficienți doar până în luna august.

„Este un buget suficient pentru pregătire, competiţii şi activitate până în luna august. Aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut, sperăm să primim suplimentare pentru a ne putea desfăşura activitatea şi în toamnă, când vom începe pregătirea pentru Jocurile Olimpice. 

ADVERTISEMENT

În comparaţie cu bugetul de anul trecut, nu este mai mare suma. Pentru că majoritatea federaţiilor au primit suplimentare. Este mai mare suma de început, e adevărat. 

„Avem nevoie de o suplimentare”

Sperăm să primim pe parcursul anului, astfel încât pregătirea Jocurilor Olimpice şi pentru toate competiţiile să se poată face în mod normal, avem nevoie de o suplimentare pentru perioada de la începutul lunii august. 

ADVERTISEMENT

Este clar că noi, pentru a ne desfăşura activitatea, să nu uităm că avem şase sporturi, avem nevoie de cel puţin 10 milioane de lei. Bineînţeles, acesta este un buget de la care ar trebui să pornim.

Dacă ne comparăm cu alte ţări şi cele 10 milioane de lei reprezintă o sumă foarte mică. Pornim cu 6.5 milioane la început de ani, să spunem că este suficient până în august, în speranţa că vom avea suplimentare din septembrie, plus buget de organizare a Campionatelor Europene de Seniori, dar asta intră pe excelenţă”, a declarat Camelia Potec în exclusivitate pentru FANATIK.

În 2023, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern este pe locul trei în topul sporturilor cu cea mai mare finanțare, cu un total de 6.485.117 de lei, după Federația Română de Canotaj și Federația Română de Baschet.

ADVERTISEMENT