Sport

Camelia Potec, în extaz după ce David Popovici a devenit dublu campion mondial: „Nu îmi vine să plec de la bazin, totul vibrează”

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație, este în extaz după ce David Popovici a devenit dublu campion mondial la Budapesta.
22.06.2022 | 21:55
Camelia Potec in extaz dupa ce David Popovici a devenit dublu campion mondial Nu imi vine sa plec de la bazin totul vibreaza
Camelia Potec, în extaz după ce David Popovici a devenit dublu campion mondial. Sursă foto: eurosport.ro
ADVERTISEMENT

Camelia Potec a explicat și de ce turneul final din Ungaria a fost atipic pentru sportivi, dezvăluind și cum s-a pregătit David Popovici pentru a fi la un nivel bun pentru primul său turneu de seniori.

Camelia Potec, în extaz după ce David Popovici a devenit dublu campion mondial

Camelia Potec este în extaz după ce David Popovici a devenit dublu campion mondial la Budapesta, mărturisind că nu vrea să plece de la bazin după tot ce s-a întâmplat:

ADVERTISEMENT

„Suntem încă la competiție, avem sentimentul de bucurie, chiar acum e festivitatea de premiere la ștafetă fete. Ce pot să zic, e un lucru extraordinar ce s-a întâmplat la Budapesta și parcă nu îmi vine să plec de la bazin, pentru că totul vibrează în continuare aici.

E o pagină de istorie scrisă pentru România. Mi-am dorit foarte mult să am această stare de fericire din spatele reflectoarelor și e un sentiment la intensitate maximă. Simți o fericire extraordinar de mare și ai o stare de mândrie, de respect”.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, noi am avut ca Federație obiectivul de a ajunge în două finale, pentru că acest Campionat Mondial a fost atipic, trebuia să aibă loc în Japonia, prima dată a fost anulat și după ni s-a spus în urmă cu patru luni că se ține la Budapesta.

Participarea la acest concurs a fost pentru Japonia, pentru alt fus orar și după s-au schimbat mai multe în pregătirea sportivilor”, a mai spus Camelia Potec, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Camelia Potec fiind președintele Federației Române de Natație l-a premiat pe David Popovici după ambele finale câștigate.

David Popovici a oferit un interviu eveniment pentru FANATIK, în care a vorbit despre dorințele sale pe plan profesional și personal.

ADVERTISEMENT

„Doar calificarea în finală era obiectivul!”

Camelia Potec a continuat și a recunoscut că obiectivul Federației era obținerea a două finale: „Doar calificarea în finală era obiectivul, pentru că David era la primul Campionat Mondial de seniori, era în ultimul an de juniorat. Mai are două competiții de juniori, unul la noi în țară și unul în Peru.

Nu putea David să-și propună să câștige o medalie, pentru că nu mai participase la o competiție de seniori”.

„Referitor la Robert Glință, acesta și-a schimbat antrenorul și e nevoie de ceva timp pentru a se crea o chimie între ei. David nu a fost în pregătire niciodată în Statele Unite, îl confundați cu Robert Glință”, a mai spus Camelia Potec.

  • 17 ani a împlinit David Popovici pe 15 septembrie
ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul